קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות9
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג המולד
מגזין

לחמניות חג המולד

לחמניות חג המולד
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: צ'לסי לחמניות חג המולד, חג המולד: לחמניות Stollen תפוזים מרציפן חמוציות, ו כוכב מתוק בצורת לחמניות חג המולד עם דבש ואניס.

הוראות

1
שים את הקמח ואת מלח כפית 1 לתוך קערה גדולה. הפוך היטב במרכז ולהוסיף את השמרים. בינתיים, לחמם את החלב והחמאה במחבת עד שהחמאה נמסה והתערובת פושרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את תערובת החלב והביצה לתערובת הקמח ומערבבים עד שהתוכן מתחבר כבצק רך (מוסיפים קמח נוסף אם צריך).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
3
מניחים את הבצק על משטח מקורנן היטב. ללוש במשך 5 דקות, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד הבצק הוא חלק, אלסטי וכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מעט שמן קערה עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים את הבצק בקערה והופכים עד מכוסה בשמן. מכסים את הקערה בסרט נצמד ומניחים בצד במקום חם עבור 1 hr או עד הוכפל בגודל. משמנים קלות תבנית אפייה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
עבור המילוי, לדפוק את הבצק בחזרה לגודלו המקורי ולהפוך על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מגלגלים אותו למלבן בעובי 1 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מברשת בכל רחבי עם חמאה מומסת, ואז מפזרים על הסוכר, קינמון ופירות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
מגלגלים את הבצק לתוך גליל הדוק, לחתוך לפרוסות 9 x 4cm ומיקום על תבנית אפייה מוכנה, משאיר קצת מקום בין. מכסים במגבת תה ומניחים בצד לעלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים את הלחמניות במשך 20-25 דקות או עד עלה וזהוב חום. בינתיים, להמיס את הסוכר זיגוג עם 4 כפות מים עד סירופ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור וזיגוג. להפריש להתקרר על מתלה תיל. לאחר מגניב, לערבב את ההתלהבות ואת הדובדבן סוכר עם כ 2 כפות מים לטפטף על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לשרת.