לחמניות חזיר-בטן
לחמניות חזיר בטן דורש סביב 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן canolan, אבקת אפייה, בטן חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו חזיר לחמניות בטן (גואה באו), חזיר בטן לחמניות, ו לחמניות חזיר-בטן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מלח כשר, סוכר, ו 4 כוסות מים עד סוכר ומלח מומסים. שים את הבטן חזיר בשקית גדולה sealable, ואז לשפוך מלח. בזהירות לחץ על אוויר שקית חותם.
שכב בצלחת רדודה ולתת מלח, מקורר, לפחות 12 שעות.
מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים עם שמרים וקמצוץ של סוכר.
בואו לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
לטאטא בחלב יבש ונותר 3/4 כוס מים חמים.
מערבבים יחד קמח הנותרים 3 כפות סוכר בקערה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת שמרים (לא מוסיפים אבקת אפייה עדיין) עם מזלג עד הבצק צורות. ללוש בצק עם הידיים בקערה עד כל הקמח משולב. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק אבל עדיין רך, על 5 דקות. טופס בצק לכדור.
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום נטול טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, כ-2 שעות.
מחממים תנור ל 300°f עם מתלה באמצע.
להשליך מלח ולשים חזיר, צד שומן למעלה, בתבנית אפייה מרובע 8-9 אינץ'.
יוצקים מרק שנותר 1/2 כוס מים. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצלי עד חזיר הוא רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
הסר רדיד ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°, ואז לצלות עד השומן הוא זהוב, כ 20 דקות יותר. מגניב 30 דקות, ואז להירגע, חשוף, עד קר, על 1 שעה.
חותכים חזיר מקורר על פני התבואה לפרוסות 1/4 אינץ'. פרוסות צמרמורת במיצי פאן, מכוסה, תוך ביצוע לחמניות.
Punch למטה בצק, ולאחר מכן להעביר משטח מקומח קלות לשטח מעט לתוך דיסק.
מפזרים אבקת אפייה על מרכז הבצק, ואז אוספים קצוות של בצק וצביטה לאטום באבקת אפייה. ללוש בצק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק עד אבקת אפייה משולב, על 5 דקות. להחזיר את הבצק לקערה ולכסות בניילון נצמד, ואז לתת לבצק לעמוד 30 דקות.
חותכים 16 (3 על ידי 2 אינץ') חתיכות של נייר שעווה.
טופס בצק לתוך יומן 16 אינץ ' ארוך.
חותכים ל 16 חתיכות שוות, ואז אבק קל עם קמח לכסות רופף עם ניילון לעטוף.
מגלגלים חתיכת בצק 1 לתוך סגלגל 6 על 3 אינץ', משטח לאבק קל, הידיים שלך, ואת סיכה מתגלגל. טפיחה סגלגל בין כפות הידיים כדי להסיר עודף קמח, ואז מברשת חצי סגלגל בקלילות עם שמן לקפל חצי לרוחב (לא לצבוט).
מניחים לחמניה על פיסת נייר שעווה על תבנית אפייה גדולה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. הפוך יותר לחמניות עם הבצק שנותר, ואז לתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, עד עלה מעט, כ -30 דקות.
הגדר מדף ספינת גדולה בתוך מחבת (או ווק) ולהוסיף מספיק מים כדי להגיע בתוך 1/2 אינץ ' של מתלה, ואז להביא לרתיחה. בזהירות במקום 5 עד 7 לחמניות (עדיין על נייר שעווה) ב מדף steamer (לא נותנים לחמניות לגעת). מכסים בחוזקה קיטור על חום גבוה עד לחמניות מנופחים ומבושלים דרך, כ 3 דקות.
להעביר לחמניות לצלחת עם מלקחיים, ואז להשליך נייר שעווה לעטוף לחמניות במגבות מטבח (לא בד טרי) כדי להתחמם. קיטור נשאר לחמניות ב 2 קבוצות, הוספת מים רותחים חמים למחבת לפי הצורך.
להחזיר לחמניות (עדיין עטוף במגבות) כדי מדף קיטור במחבת ולשמור חם (את החום), מכוסה.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
בשר חזיר פרוס חום (בנוזל בתבנית אפייה), מכוסה, עד חם, 15 עד 20 דקות.
מברשת החלק התחתון של כל לחמניה עם רוטב הויסין, ואז כריך עם 2 או 3 פרוסות חזיר וכמה מלפפון בצל ירוק.
* בטן חזיר יכול להיות מבריק עד 24 שעות.* בשר חזיר יכול להיות קלוי ופרוס 2 ימים קדימה ומקורר (בנוזל), מכוסה.* לחמניות ניתן מאודה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, עטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, עד 1 יום או קפוא עד 1 שבוע. (הפשרה עטוף לחמניות קפואות במקרר.) לחמם לחמניות, עטוף במגבת מטבח לחה ולאחר מכן בחוזקה בנייר כסף, בתנור 177° עד רך ומחומם דרך, כ 15 דקות.