קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות חזיר-בטן

לחמניות חזיר-בטן
לחמניות חזיר בטן דורש סביב 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן canolan, אבקת אפייה, בטן חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו חזיר לחמניות בטן (גואה באו), חזיר בטן לחמניות, ו לחמניות חזיר-בטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מלח כשר, סוכר, ו 4 כוסות מים עד סוכר ומלח מומסים. שים את הבטן חזיר בשקית גדולה sealable, ואז לשפוך מלח. בזהירות לחץ על אוויר שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
שכב בצלחת רדודה ולתת מלח, מקורר, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1
מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים עם שמרים וקמצוץ של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בואו לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
לטאטא בחלב יבש ונותר 3/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מערבבים יחד קמח הנותרים 3 כפות סוכר בקערה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת שמרים (לא מוסיפים אבקת אפייה עדיין) עם מזלג עד הבצק צורות. ללוש בצק עם הידיים בקערה עד כל הקמח משולב. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק אבל עדיין רך, על 5 דקות. טופס בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום נטול טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, כ-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים תנור ל 300°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להשליך מלח ולשים חזיר, צד שומן למעלה, בתבנית אפייה מרובע 8-9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
יוצקים מרק שנותר 1/2 כוס מים. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצלי עד חזיר הוא רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
הסר רדיד ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°, ואז לצלות עד השומן הוא זהוב, כ 20 דקות יותר. מגניב 30 דקות, ואז להירגע, חשוף, עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חותכים חזיר מקורר על פני התבואה לפרוסות 1/4 אינץ'. פרוסות צמרמורת במיצי פאן, מכוסה, תוך ביצוע לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
Punch למטה בצק, ולאחר מכן להעביר משטח מקומח קלות לשטח מעט לתוך דיסק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
2
מפזרים אבקת אפייה על מרכז הבצק, ואז אוספים קצוות של בצק וצביטה לאטום באבקת אפייה. ללוש בצק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק עד אבקת אפייה משולב, על 5 דקות. להחזיר את הבצק לקערה ולכסות בניילון נצמד, ואז לתת לבצק לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים 16 (3 על ידי 2 אינץ') חתיכות של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
טופס בצק לתוך יומן 16 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
חותכים ל 16 חתיכות שוות, ואז אבק קל עם קמח לכסות רופף עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מגלגלים חתיכת בצק 1 לתוך סגלגל 6 על 3 אינץ', משטח לאבק קל, הידיים שלך, ואת סיכה מתגלגל. טפיחה סגלגל בין כפות הידיים כדי להסיר עודף קמח, ואז מברשת חצי סגלגל בקלילות עם שמן לקפל חצי לרוחב (לא לצבוט).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מניחים לחמניה על פיסת נייר שעווה על תבנית אפייה גדולה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. הפוך יותר לחמניות עם הבצק שנותר, ואז לתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, עד עלה מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
הגדר מדף ספינת גדולה בתוך מחבת (או ווק) ולהוסיף מספיק מים כדי להגיע בתוך 1/2 אינץ ' של מתלה, ואז להביא לרתיחה. בזהירות במקום 5 עד 7 לחמניות (עדיין על נייר שעווה) ב מדף steamer (לא נותנים לחמניות לגעת). מכסים בחוזקה קיטור על חום גבוה עד לחמניות מנופחים ומבושלים דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
להעביר לחמניות לצלחת עם מלקחיים, ואז להשליך נייר שעווה לעטוף לחמניות במגבות מטבח (לא בד טרי) כדי להתחמם. קיטור נשאר לחמניות ב 2 קבוצות, הוספת מים רותחים חמים למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
להחזיר לחמניות (עדיין עטוף במגבות) כדי מדף קיטור במחבת ולשמור חם (את החום), מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בשר חזיר פרוס חום (בנוזל בתבנית אפייה), מכוסה, עד חם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מברשת החלק התחתון של כל לחמניה עם רוטב הויסין, ואז כריך עם 2 או 3 פרוסות חזיר וכמה מלפפון בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
חזיר מבושלחזיר מבושל
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
* בטן חזיר יכול להיות מבריק עד 24 שעות.* בשר חזיר יכול להיות קלוי ופרוס 2 ימים קדימה ומקורר (בנוזל), מכוסה.* לחמניות ניתן מאודה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, עטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, עד 1 יום או קפוא עד 1 שבוע. (הפשרה עטוף לחמניות קפואות במקרר.) לחמם לחמניות, עטוף במגבת מטבח לחה ולאחר מכן בחוזקה בנייר כסף, בתנור 177° עד רך ומחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)