לחמניות חלה בריח לימון
לחמניות חלה בריח לימון יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. ללחם הזה יש 223 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי שמיר, שמן זית, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחמניות צ'יפס שוקולד מתוק ומלוח מיני, ברוסקטה חלה עם לימון ריקוטן ודבש, ו תפוחי אדמה בריח לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים בקערה גדולה; מערבבים בדבש.
מוסיפים שמן זית 2 ביצים; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים 2 כוסות קמח, מלח וקליפת לימון לתערובת שמרים ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים את הבצק בקערה גדולה ומשומנת קלות, הופכים למעייל העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה. לעצב בצק ל 8 כדורים שווים.
מניחים על משטח מקומח ומכסים קלות במגבת לחה או בניילון נצמד.
שטחו כל חתיכה בעובי 1/2 אינץ', והניחו על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
שלב 1 ביצה הנותרים 1 כפית מים; מברשת צמרות של בצק עם ביצה לשטוף, ומפזרים זרעי שמיר.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.