לחמניות חמאה תוצרת בית
צריך לחם צמחוני? לחמניות חמאה תוצרת בית יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 139 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, סוכר, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אגרול תוצרת בית, לחמניות מחבת תוצרת בית, ו אגרול אפוי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 2 כפות סוכר, ו 2 כוסות מים חמים בכוס מדידה 4 כוסות; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים יחד תערובת שמרים, סוכר שנותר, וחמאה בקערה גדולה; מערבבים בביצה ומלח. מערבבים בהדרגה מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך. כיסוי וצינה 8 שעות.
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. להפוך כל חלק החוצה על משטח מקומח קלות, ולהתגלגל למעגל 12 אינץ'.
חותכים כל מעגל לתוך 12 טריזים.
מגלגלים כל טריז, החל בקצה רחב; מניחים על גיליונות אפייה משומנת. (
לחמניות עשויות להיות קפואות בשלב זה.) לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד הזהב.
הערה: אם לחמניות בלתי מוסוות קפואות, מניחים לחמניות קפואות על גיליונות אפייה ungreased. לכסות ולתת לעלות במקום חם. (85'), ללא טיוטות, 2 שעות של עד הוכפל בתפזורת.