לחמניות כרוב בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 483 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מיץ עגבניות, כרוב סבוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, לחמניות כרוב עם בשר בקר, ו לחמניות בקר וכרוב מתובל קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 2 1/2 עד 3 אינץ 'עמוק 12 אינץ' או במחבת 5 עד 6 ליטר, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים וזורקים ליבת כרוב. בזהירות עלים נפרדים מן הראש, לשמור אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3
מוסיפים כרוב למחבת, מכסים ומבשלים עד שהעלים נבולים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים מים מהמחבת וממלאים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים שוב.
6
חותכים חלקים עבים ביותר של גבעולים קשים מ -8 העלים הגדולים ביותר; הניחו עלים בצד. קוצצים דק גבעולים ועלים שנותרו.
7
במחבת מערבבים כרוב קצוץ עם כרוב כבוש ופפריקה; מורחים שטוח.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
תל 1/8 מתערובת הבשר בקצה הגבעול של הצד הכפוי של כל עלה כרוב שמור. יוצרים את הבשר ליומן אופקי באורך 2 1/2 עד 3 סנטימטרים, מקפלים דפנות עלים מעל בשר, ואז מגלגלים מקצה הגבעול לסגירה. הגדר לחמניות, תפרים למטה, על תערובת כרוב כבוש במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מערבבים מיץ עגבניות ומרק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
יוצקים מעל לחמניות כרוב. מכסים במחבת ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית - נמוכה ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), בערך 15 דקות.