קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות100
מגזין

לחמניות כרוב טבעוניות

לחמניות כרוב טבעוניות
לחמניות כרוב טבעוניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 691 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מיץ לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כרוב לחמניות [טבעוני], לחמניות כרוב טבעוניות לא מבוקרים, ו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה ללא מקל ומוסיפים את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה. מבשלים עד הבצל מתרכך, על 3-5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את כל שאר מרכיבי הרוטב למעט הצימוקים, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים. מבשלים לפחות 30 דקות כפי שאתה מכין את עלי הכרוב ומילוי. ממלאים מחבת עמוקה גדולה עם מספיק מים כדי לכסות כרוב ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את כל העלים החיצוניים קרועים או מרופטים מהכרוב. השתמש בסכין קילוף לחתוך בזווית סביב הליבה ולהסיר כמה שיותר ממנו ככל שתוכל.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
שים את ליבת הכרוב-בסופו של דבר לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העלים לרכך ולהתחיל לבוא ללא כרוב; אתה יכול להשתמש במזלג או מלקחיים כדי לשחרר עלים אם הם נתקעים, אבל להיזהר לא לקרוע אותם.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הסר כל עלה וחזור עד שיש לך 10-12 עלי כרוב שלמים. (קראתי גם כי אתה יכול להקפיא את הכרוב לילה ולתת לו להפשיר למחרת; העלים יהיו מתרככים כמו לאחר רותחים. אבל לא ניסיתי את זה.)
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6
מניחים את העלים ואת ראש הכרוב שנותר במסננת ולשטוף מתחת למים קרים. דק לגרוס את הכרוב שנותר על הראש ולהוסיף אותו לרוטב יחד עם הצימוקים. שמור על הרוטב מכוסה ולהמשיך לבשל על נמוך מאוד. בקערה בינונית, מערבבים את העדשים ואת כל שאר החומרים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. יבש כל עלה כרוב בעדינות לקצץ את הצלעות העבות ליד קצה הגבעול של כל עלה. שים עלה כרוב על משטח העבודה שלך עם הצד הקעור למעלה, כמו כוס, ואת הגבעול הסוף כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עדשיםעדשים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מניחים על 1/3 כוס תערובת עדשים ליד קצה גזע (קצת יותר עבור עלים גדולים, פחות עבור אלה קטנים) ולעצב אותו לצורה מלבנית. מקפלים את הגבעול מעל המילוי ולאחר מכן מקפלים כל אחד מהצדדים לכיוון האמצע.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
8
מגלגלים את המילוי את שאר העלה. אתה צריך חבילה נחמדה, הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים אותו על צלחת ולחזור עם עלים שנותרו. (אם יש לך קצת מילוי שנשאר, זה עושה סלט טעים.)
10
מורחים כמחצית מרוטב העגבניות בתחתית תנור הולנדי גדול או סיר כבד אחר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
11
מניחים כל כרוב רול, בצד התפר למטה, על גבי הרוטב בשכבה אחת. (זה בסדר אם זה מתאים.)
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מורחים את הרוטב שנותר על הלחמניות. מכסים ומבשלים על הגדרת החום הנמוכה ביותר שלך עד הכרוב הוא רך, על 45-60 דקות, להיות זהיר לא לשרוף את התחתונה. כדי לשרת, מניחים שני כרוב לחמניות על צלחת ומכסים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי