קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות100
מגזין

לחמניות כרוב טבעוניות

לחמניות כרוב טבעוניות
לחמניות כרוב טבעוניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 691 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מיץ לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כרוב לחמניות [טבעוני], לחמניות כרוב טבעוניות לא מבוקרים, ו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה ללא מקל ומוסיפים את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה. מבשלים עד הבצל מתרכך, על 3-5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את כל שאר מרכיבי הרוטב למעט הצימוקים, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים. מבשלים לפחות 30 דקות כפי שאתה מכין את עלי הכרוב ומילוי. ממלאים מחבת עמוקה גדולה עם מספיק מים כדי לכסות כרוב ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את כל העלים החיצוניים קרועים או מרופטים מהכרוב. השתמש בסכין קילוף לחתוך בזווית סביב הליבה ולהסיר כמה שיותר ממנו ככל שתוכל.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
שים את ליבת הכרוב-בסופו של דבר לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העלים לרכך ולהתחיל לבוא ללא כרוב; אתה יכול להשתמש במזלג או מלקחיים כדי לשחרר עלים אם הם נתקעים, אבל להיזהר לא לקרוע אותם.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הסר כל עלה וחזור עד שיש לך 10-12 עלי כרוב שלמים. (קראתי גם כי אתה יכול להקפיא את הכרוב לילה ולתת לו להפשיר למחרת; העלים יהיו מתרככים כמו לאחר רותחים. אבל לא ניסיתי את זה.)
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6
מניחים את העלים ואת ראש הכרוב שנותר במסננת ולשטוף מתחת למים קרים. דק לגרוס את הכרוב שנותר על הראש ולהוסיף אותו לרוטב יחד עם הצימוקים. שמור על הרוטב מכוסה ולהמשיך לבשל על נמוך מאוד. בקערה בינונית, מערבבים את העדשים ואת כל שאר החומרים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. יבש כל עלה כרוב בעדינות לקצץ את הצלעות העבות ליד קצה הגבעול של כל עלה. שים עלה כרוב על משטח העבודה שלך עם הצד הקעור למעלה, כמו כוס, ואת הגבעול הסוף כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עדשיםעדשים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים על 1/3 כוס תערובת עדשים ליד קצה גזע (קצת יותר עבור עלים גדולים, פחות עבור אלה קטנים) ולעצב אותו לצורה מלבנית. מקפלים את הגבעול מעל המילוי ולאחר מכן מקפלים כל אחד מהצדדים לכיוון האמצע.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
8
מגלגלים את המילוי את שאר העלה. אתה צריך חבילה נחמדה, הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים אותו על צלחת ולחזור עם עלים שנותרו. (אם יש לך קצת מילוי שנשאר, זה עושה סלט טעים.)
10
מורחים כמחצית מרוטב העגבניות בתחתית תנור הולנדי גדול או סיר כבד אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
11
מניחים כל כרוב רול, בצד התפר למטה, על גבי הרוטב בשכבה אחת. (זה בסדר אם זה מתאים.)
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מורחים את הרוטב שנותר על הלחמניות. מכסים ומבשלים על הגדרת החום הנמוכה ביותר שלך עד הכרוב הוא רך, על 45-60 דקות, להיות זהיר לא לשרוף את התחתונה. כדי לשרת, מניחים שני כרוב לחמניות על צלחת ומכסים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי