קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

לחמניות כרוב ממולאות (גלומפקיס)

לחמניות כרוב ממולאות (גלומפקיס)
לחמניות כרוב ממולאות (גלומפקיס) נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 12 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 461 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -54 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם רסק עגבניות, עגבניות, פטרוזיליה עלים שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 82%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: לחמניות כרוב ממולאות (גלומפקיס), לחמניות כרוב קלות (גלומפקיס), ו לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מצפים סיר של 3 ליטר בשמן ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השום ומטגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
4
מוסיפים את החומץ והסוכר; מבשלים, עד שהרוטב מסמיך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץחומץ
רוטברוטב
סוכרסוכר
5
מניחים מחבת על אש בינונית ומצפים עם 2 כפות שמן הזית. מטגנים את הבצל והשום כ -5 דקות, עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, נתז יין, פטרוזיליה ו 1/2 כוס מרוטב העגבניות החמוץ המתוק המוכן, מערבבים לשילוב ואז מורידים אותו מהאש.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שלב את הבשר הטחון בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מוסיפים את הביצה, האורז המבושל ותערובת הבצל המוקפץ. זורקים את המילוי יחד עם הידיים לשילוב, מתבלים בכמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורז מבושלאורז מבושל
בצלבצל
ביצהביצה
8
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוציאים את העלים החיצוניים הגדולים והפגומים מהכרוב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
10
גזרו את ליבות הכרוב בעזרת סכין חדה ושלפו בזהירות את כל שאר העלים, שמרו אותם שלמים ובלתי פגומים ככל האפשר, (היפטרו מכל העלים הקטנים והשתמשו בהם לקולסלאו או כל דבר אחר.) מסננים את עלי הכרוב בסיר המים הרותחים למשך 5 דקות, או עד שהם גמישים. הפעל את העלים מתחת למים קרירים ואז הניח אותם כדי שתוכל להעריך כמה שמיכות אתה צריך לעטוף את המילוי. לאחר מכן, גזרו בזהירות את הווריד המרכזי מהעלים כך שיהיה קל יותר להפשיל אותם. קח את העלים החיצוניים הגדולים השמורים והניח אותם על תחתית תבנית תבשיל, תן לחלק מהעלים לתלות את דפנות התבנית. בידוד זה ימנע את גלילי הכרוב להישרף בתחתית בעת האפייה. השתמש בכל העלים הנראים טוב להכנת לחמניות הכרוב. שמים כ -1 / 2 כוס ממילוי הבשר במרכז הכרוב ומתחילים במה שהיה קצה הגבעול, מקפלים את הדפנות פנימה ומגלגלים את הכרוב כדי לסגור את המלית.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
מיםמים
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
סכיןסכין
מחבתמחבת
סירסיר
11
מניחים את גלילי הכרוב זה לצד זה בשורות, בצד התפר כלפי מטה, בתבנית קדירה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
12
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
יוצקים את רוטב העגבניות המתוק והחמוץ שנותר על גלילי הכרוב. מקפלים את העלים התלויים מעל הדף כדי לסגור ולשמור את הלחות פנימה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
כרובכרוב
גלולגלול
14
מזלפים את החלק העליון עם 2 כפות שמן הזית הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
15
אופים במשך שעה 1 עד שהבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור