רולדות לזניה קצרות ריב היא מנה עיקרית ים תיכונית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -55 גרם חלבון , 61 גרם שומן ובסך הכל 1030 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. תמורת $6.3 למנה , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצל, חלב, מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-15 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 92% . הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו לחמניות לזניה קצרות ריב , לחמניות לזניה קצרות ריב ובורגיניון קצר ריב (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לצלעות: בתנור הולנדי גדול או בסיר עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הצלעות ב-2 כפיות מלח ו-1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים את הצלעות למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ-4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים את הצלעות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מוסיפים את הבצל, השום והרוזמרין. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל שקוף ורך, כ-5 דקות. מגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים למחבת את מרק הבקר והצלעות. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מסירים את הצלעות ומניחים בצד עד שהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, כ-20 דקות. זורקים את העצמות ואת נוזלי הבישול. בעזרת 2 מזלגות, גרסו את הבשר לחתיכות באורך 2 אינץ' (כדי להניב כ-2 1/4 כוסות בשר מגורר).
מורחים 1/4 עד 1/3 כוס מתערובת המילוי באופן שווה לאורך כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
21
מגלגלים ומניחים עם צד התפר כלפי מטה בתבנית האפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר האטריות והמלית להכנת 12 גלילי לזניה. מורחים מעל את יתרת רוטב המרינרה ומפזרים פרמזן.
ביף שורט ריבס בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יין ONEHOPE רזרב פינו נואר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.