רולדות לזניה קצרות ריב היא מנה עיקרית ים תיכונית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -55 גרם חלבון , 61 גרם שומן ובסך הכל 1030 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. תמורת $6.3 למנה , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצל, חלב, מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-15 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 92% . הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו לחמניות לזניה קצרות ריב , לחמניות לזניה קצרות ריב ובורגיניון קצר ריב (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לצלעות: בתנור הולנדי גדול או בסיר עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הצלעות ב-2 כפיות מלח ו-1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את הצלעות למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ-4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים את הצלעות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מוסיפים את הבצל, השום והרוזמרין. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל שקוף ורך, כ-5 דקות. מגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים למחבת את מרק הבקר והצלעות. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסירים את הצלעות ומניחים בצד עד שהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, כ-20 דקות. זורקים את העצמות ואת נוזלי הבישול. בעזרת 2 מזלגות, גרסו את הבשר לחתיכות באורך 2 אינץ' (כדי להניב כ-2 1/4 כוסות בשר מגורר).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
9
למילוי: בסיר עם תחתית בינונית כבדה מביאים את החלב והשמנת לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים את הגבינות ומקציפים עד להמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את התרד, הבזיליקום והשום.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים את הבשר המגורר בקערה בינונית ויוצקים מעל את תערובת התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את המלח והפלפל. בעזרת מזלג מערבבים עד לאיחוד. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
14
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
16
מסננים ומניחים בצד.
17
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-400 מעלות F. חמאה תבנית זכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מורחים 1/4 עד 1/3 כוס מתערובת המילוי באופן שווה לאורך כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
21
מגלגלים ומניחים עם צד התפר כלפי מטה בתבנית האפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר האטריות והמלית להכנת 12 גלילי לזניה. מורחים מעל את יתרת רוטב המרינרה ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
22
מזלפים שמן זית, ואופים עד שגלילות הלזניה מתחממות והגבינה מתחילה להשחים, כ-25 דקות.
ביף שורט ריבס בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יין ONEHOPE רזרב פינו נואר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.