קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

לחמניות לזניה קצרות ריב

לחמניות לזניה קצרות ריב
רולדות לזניה קצרות ריב היא מנה עיקרית ים תיכונית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -55 גרם חלבון , 61 גרם שומן ובסך הכל 1030 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. תמורת $6.3 למנה , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצל, חלב, מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-15 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 92% . הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו לחמניות לזניה קצרות ריב , לחמניות לזניה קצרות ריב ובורגיניון קצר ריב (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לצלעות: בתנור הולנדי גדול או בסיר עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הצלעות ב-2 כפיות מלח ו-1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים את הצלעות למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ-4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסירים את הצלעות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מוסיפים את הבצל, השום והרוזמרין. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל שקוף ורך, כ-5 דקות. מגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים למחבת את מרק הבקר והצלעות. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מסירים את הצלעות ומניחים בצד עד שהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, כ-20 דקות. זורקים את העצמות ואת נוזלי הבישול. בעזרת 2 מזלגות, גרסו את הבשר לחתיכות באורך 2 אינץ' (כדי להניב כ-2 1/4 כוסות בשר מגורר).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
למילוי: בסיר עם תחתית בינונית כבדה מביאים את החלב והשמנת לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מוסיפים את הגבינות ומקציפים עד להמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את התרד, הבזיליקום והשום.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מניחים את הבשר המגורר בקערה בינונית ויוצקים מעל את תערובת התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים את המלח והפלפל. בעזרת מזלג מערבבים עד לאיחוד. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
14
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
16
מסננים ומניחים בצד.
17
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-400 מעלות F. חמאה תבנית זכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
מורחים 1 כוס רוטב מרינרה בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
19
להניח 4 אטריות שטוחות על משטח עבודה יבש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20
מורחים 1/4 עד 1/3 כוס מתערובת המילוי באופן שווה לאורך כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
21
מגלגלים ומניחים עם צד התפר כלפי מטה בתבנית האפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר האטריות והמלית להכנת 12 גלילי לזניה. מורחים מעל את יתרת רוטב המרינרה ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
22
מזלפים שמן זית, ואופים עד שגלילות הלזניה מתחממות והגבינה מתחילה להשחים, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

4801 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס828חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבולפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבול1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבולפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבול6שרימפס וורידיםחמאה, לשמון צלחת אפייהחמאה, לשמון צלחת אפייה6חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ6חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ8אינצ ' יםרוזמרין טרירוזמרין טרי283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'packet frozen spinach, thawed, drained, and squeezed of excess liquidpacket frozen spinach, thawed, drained, and squeezed of excess liquid2ציפורןשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר בתוספת תוספת לתיבולמלח כשר בתוספת תוספת לתיבול2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר בתוספת תוספת לתיבולמלח כשר בתוספת תוספת לתיבול283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'12 lasagna noodles (about12 lasagna noodles (about709חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1831 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםשמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף1בצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות פקורינו רומנו מגוררת1/2 כוסות פקורינו רומנו מגוררת4721 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום, כמו פינו נואריין אדום, כמו פינו נואר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה מגוררת גביעמוצרלה מגוררת גביע

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ביף שורט ריבס בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יין ONEHOPE רזרב פינו נואר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל