קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

לחמניות לזניה קצרות ריב

לחמניות לזניה קצרות ריב
רולדות לזניה קצרות ריב היא מנה עיקרית ים תיכונית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -55 גרם חלבון , 61 גרם שומן ובסך הכל 1030 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. תמורת $6.3 למנה , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצל, חלב, מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-15 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 92% . הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו לחמניות לזניה קצרות ריב , לחמניות לזניה קצרות ריב ובורגיניון קצר ריב (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לצלעות: בתנור הולנדי גדול או בסיר עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הצלעות ב-2 כפיות מלח ו-1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים את הצלעות למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ-4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסירים את הצלעות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מוסיפים את הבצל, השום והרוזמרין. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהבצל שקוף ורך, כ-5 דקות. מגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים למחבת את מרק הבקר והצלעות. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מסירים את הצלעות ומניחים בצד עד שהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, כ-20 דקות. זורקים את העצמות ואת נוזלי הבישול. בעזרת 2 מזלגות, גרסו את הבשר לחתיכות באורך 2 אינץ' (כדי להניב כ-2 1/4 כוסות בשר מגורר).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
למילוי: בסיר עם תחתית בינונית כבדה מביאים את החלב והשמנת לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את הגבינות ומקציפים עד להמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את התרד, הבזיליקום והשום.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים את הבשר המגורר בקערה בינונית ויוצקים מעל את תערובת התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים את המלח והפלפל. בעזרת מזלג מערבבים עד לאיחוד. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
14
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
16
מסננים ומניחים בצד.
17
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-400 מעלות F. חמאה תבנית זכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מורחים 1 כוס רוטב מרינרה בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
19
להניח 4 אטריות שטוחות על משטח עבודה יבש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20
מורחים 1/4 עד 1/3 כוס מתערובת המילוי באופן שווה לאורך כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
21
מגלגלים ומניחים עם צד התפר כלפי מטה בתבנית האפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר האטריות והמלית להכנת 12 גלילי לזניה. מורחים מעל את יתרת רוטב המרינרה ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
22
מזלפים שמן זית, ואופים עד שגלילות הלזניה מתחממות והגבינה מתחילה להשחים, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

4801 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס828דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבולפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבול1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבולפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת לתיבול6שרימפס וורידיםחמאה, לשמון צלחת אפייהחמאה, לשמון צלחת אפייה6דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ6דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ8אינצ ' יםרוזמרין טרירוזמרין טרי283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.packet frozen spinach, thawed, drained, and squeezed of excess liquidpacket frozen spinach, thawed, drained, and squeezed of excess liquid2ציפורןשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק1191 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר בתוספת תוספת לתיבולמלח כשר בתוספת תוספת לתיבול2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר בתוספת תוספת לתיבולמלח כשר בתוספת תוספת לתיבול283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.12 lasagna noodles (about12 lasagna noodles (about709דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1831 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםשמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף1בצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות פקורינו רומנו מגוררת1/2 כוסות פקורינו רומנו מגוררת4721 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום, כמו פינו נואריין אדום, כמו פינו נואר113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה מגוררת גביעמוצרלה מגוררת גביע

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ביף שורט ריבס בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יין ONEHOPE רזרב פינו נואר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל