לחמניות לזניה תרד
לחמניות לזניה תרד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. אם יש לך אטריות לזניה, גבינת שמנת פילדלפיה, גבינת מוצרלה חלב לחות נמוכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו לחמניות לזניה תרד, לזניה-לחמניות תרד, ו לחמניות לזניה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גבינת שמנת, תרד, 1 כוס מוצרלה ופרמזן עד מעורבב; מורחים על אטריות.
מקום, צדי התפר למטה, בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'; למעלה עם רוטב ומוצרלה שנותרה.
אופים 30 דקות. או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo