לחמניות לזניה תרד וגבינה
לחמניות לזניה תרד וגבינה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-10 גרם שומן. תמורת $1.75 למנה, מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, גבינת פרמזן, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לחמניות לזניה תרד וגבינה, לחמניות לזניה תרד-גבינה להקפיא קדימה ולזניות תרד.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את התרד, המוצרלה, גבינת הקוטג', 1/2 כוס גבינת פרמזן וביצה.
מורחים 1/3 כוס גדושה על כל אטריות.
מגלגלים ומצמידים בעזרת קיסמים.
מניחים את התפר כלפי מטה ב-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
יוצקים רוטב עגבניות על רול-אפים.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 33-38 דקות או עד שהוא מבעבע.
מפזרים את שארית גבינת הפרמזן. לזרוק קיסמים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור רול אפים של לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.