לחמניות מחבת
רול סקילט הוא מתכון צמחוני המבוסס על חלבון ואובו, המכיל 24 מנות. לחם זה מכיל 99 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. תמורת 8 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי שני חובבי אוכל וטבחים. לכו לחנות וקנו סוכר, חלב חמאה חם, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -45 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). עוף מטוגן במחבת חמאה , עוגיית מחבת שוקולד צ'יפס ומחבת חזיר כפרי עם תפוחי אדמה ופטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את חלב החמאה, החמאה, הסוכר, המלח, סודה לשתייה והביצה. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
דחפו את הבצק. העבירו אותו למשטח מקומח קלות; לושו במשך 5 דקות. חלקו ל-24 חלקים. צרו כל חלק לכדור. משמנים מחבת חסינת חום בקוטר 30 ס"מ ומפזרים מעל קמח תירס.
מניחים את הגלילים בתבנית המוכנה. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-40 דקות.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבת לרשת צינון.