לחמניות מחבת תוצרת בית
לחמניות מחבת תוצרת בית הוא צמחוני ומספק כ 48 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 274 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח לחם, קיצור, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו אגרול תוצרת בית, לחמניות מחבת תוצרת בית, ו לחמניות ארוחת ערב תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כוסות קמח, סוכר, קיצור, מלח ושמרים.
מוסיפים מים, חלב וביצה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות.
מוסיפים את הקמח הנותר, 1/4 כוס בכל פעם, עד שהבצק מתאחד.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מניחים בקערה משומנת ולהפוך צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה. הבצק מוכן אם indention נשאר כאשר נגע.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות לחלק לשניים; לחתוך כל חצי ל 24 חתיכות. צרו את החלקים לסיבובים.
מניחים את הלחמניות קרוב זה לזה בשני משומן קלות 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מברשת עם חמאה מומסת. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 30 דקות או עד הוכפל. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 18 דקות, עד חום זהוב.