לחמניות נבט תפוח-חיטה
לחמניות חמות נבט תפוח-חיטה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם חלב חמאה, רסק תפוחים עבה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם מחיטה מלאה עם נבט חיטה ושיפון, חביתיות שיבולת שועל ונבט חיטה, ו מאפינס נבט חיטה (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
שלב חלב חמאה ו -7 המרכיבים הבאים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת לא דביקה מצופה קלות בריסוס בישול על חום בינוני. כפית על 1/4 גביע הבלילה עבור כל פנקייק על מחבת.
מפזרים כל פנקייק עם 1 כפית נבט חיטה. הפעל לחמניות חמות כאשר צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים.
הערה: הטמפרטורה של המחבת או המחבת צריך להישמר בינוני עד בינוני נמוך כי נבט חיטה נשרף בקלות. אם נבט החיטה נשרף, לנגב את המחבת נקייה עם מגבת נייר רטובה.