קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות63
מגזין

לחמניות סושי צמחוניות

לחמניות סושי צמחוניות
זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו לחמניות "סושי" צמחוניות, לחמניות סושי צמחוניות, ו לחמניות סושי צמחוניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האורז בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים כמה טיפות מים ומיקרוגל על גבוה עד שהאורז חם ומתרכך, כ -30 שניות. הניחו את האורז בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
בקערה קטנה, לשלב את החומץ עם 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים מחצלת סושי במבוק על משטח עבודה עם רצועות במבוק הפונה אליך אופקית.
5
מניחים את גיליון nori אופקית, הצד המבריק למטה, על המזרן, מיושר עם הקצה הקרוב אליך. לטבול את הידיים לתוך תערובת חומץ-מים ולהפיץ את האורז מקורר בשכבה זוגית על גיליון nori, עוזב את רבע העליון של nori חשוף.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מפזרים את זרעי שומשום על האורז, ולאחר מכן לסדר את המלפפון ומקלות גזר ואת פרוסות אבוקדו ברצועה אופקית על החלק התחתון של האורז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
מקלות גזרמקלות גזר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
החל בקצה הקרוב ביותר אליך, להרים את המחצלת, נורי, ואורז מעל המילוי כדי לאטום אותו בפנים, ואז לגלגל את הסושי לתוך גליל הדוק. השתמש באצבע כדי להרטיב קלות את הקצה החיצוני של nori עם תערובת חומץ-מים כדי לאטום את הגליל. טבילה סכין חדה במים לפני כל חתך, לחתוך את הגליל במחצית לרוחב, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרוחב ל 4 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
נוריםנורים
אפונה גויה®אפונה גויה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
לארוז את הסושי בנוחות לתוך מיכל אטום ומפזרים זרעי שומשום. להכניס למקרר עד מוכן ללכת. כלול מיכלים קטנים של רוטב סויה ו / או ג ' ינג ' ר כבוש, אם אתה רוצה. ואל תשכח את מקלות האכילה!
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
9
צור "אימון מקלות אכילה" על ידי קשירת הקצוות העליונים יחד ולאחר מכן לתקוע אותם זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
10
מופיע עם אישור מקופסת האוכל: ארוז עם ארוחות כיפיות ובריאות ללכת " של קייט מקמילן ושרה פוטמן קלג. תמונות של אמה בויס. זכויות יוצרים © 2011 by Weldon Owen, Inc. 

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.