לחמניות פקאן דביקות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך מרגרינה, מים חמים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . , וזה לא כל כך סופר. נסו לחמניות פקאן דביקות, לחמניות פקאן דביקות, ו לחמניות פקאן דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים שמרים במים חמים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מוסיפים חלב חמאה, ביצים, 2 1/2 כוסות קמח, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח. ערבבו 30 שניות עם מיקסר במהירות נמוכה, גירוד צדדים ותחתית הקערה. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית. מערבבים הנותרים 3 כוסות קמח. (הבצק צריך להישאר רך ומעט דביק) ללוש במשך 5 דקות, או על 200 פונה על לוח מקומח קלות. מכסים את הבצק ומאפשרים לנוח במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חלב-חמאה
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
3
מחלקים את הבצק לחצי ומגלגלים כל חצי למלבן בגודל 12x7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
4
מורחים כל מחצית עם 1 כף חמאה רכה ומפזרים 1/4 כוס הסוכר 1 כפית קינמון הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
חמאה
מורחים
סוכר
5
מגלגלים את החצאים, מתחיל בצד הרחב. לאטום היטב על ידי צובט את התפרים.
מרכיבים שתצטרך
גלול
6
חותכים כל גליל לתוך 12 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
7
מעיל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם 1/4 כוס חמאה מומסת, 1/4 כוס סוכר חום, ו 1/2 כוס פקאנים קצוצים בכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מניחים 12 פרוסות בצק בכל מחבת, ומשאירים מרחב קטן בין פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
תן לעלות עד הוכפל.
10
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות. הפוך מחבתות על צלחות הגשה מיד.