לחמניות פקאן קרמל
לחמניות פקאן קרמל הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חלב, סוכר, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו לחמניות פקאן קרמל, לחמניות פקאן קרמל לילה, ו לחמניות קינמון קרמל-פקאן עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; מביאים לרתיחה תוך ערבוב תדיר. מניחים בצד כדי להתקרר 120 -130 -130 -13. בקערה שלבו 2 כוסות קמח ושמרים.
מוסיפים תערובת קמח תירס מקורר; מקציפים על נמוך עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים 1 כוס קמח; מערבבים במשך 1 דקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים את הבצק על קרש מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
שלב את שלושת מרכיבי התוספת הראשונים בסיר; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם.
יוצקים לשניים משומנים 13 אינץ'. איקס 9-ב. אפייה מחבתות.
מפזרים אגוזי פקאן; מניחים בצד.
אגרוף בצק למטה; מחלקים לשניים.
מגלגלים כל אחד ל -12 אינץ'. איקס 15 אינץ'. מלבן; מורחים בחמאה.
שלב סוכר וקינמון; מפזרים מעל חמאה.
מגלגלים בצק מצד אחד ארוך;צובטים תפרים ומסתובבים מתחת.
חותכים כל רול לתוך 12 פרוסות.
מניחים 12 פרוסות, חתוכות כלפי מטה, בכל תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד שכמעט הוכפל, כ-30 דקות.
אופים בחום של 375 זוגות 20-25 דקות או עד להזהבה.
תן מגניב 1 דקה; הפוך על מגש הגשה.