קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות פקאן קרמל לילה

לחמניות פקאן קרמל לילה
המתכון בין לילה לחמניות פקאן קרמל יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 930 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם פקאן, לחמניות, תערובת פודינג חמאה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחמניות פקאן לילה, לחמניות תפוחים קרמל לילה, ו לחם קרמל-פקאן בן לילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פודינג יבש, סוכר חום פקאן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים בחמאה; להפריש. סדר חצי לחמניות קפוא במחבת שמנונית קלות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
3
מפזרים חצי תערובת פודינג מעל. חזור על שכבות עם שאריות לחמניות ותערובת פודינג. לכסות באופן רופף; לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
אופים ב 350 מעלות במשך שעה אחת. הפוך על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.