לחמניות צרפתיות למות עליהן.
המתכון לחם צרפתי לחמניות למות המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך שמרים, קמח לחם, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם שום לחם צרפתי לחמניות, (לא) לחמניות נקניק-מאפה עדשים צרפתי W / Preserved Le, ו לחמניות עם תפוחי אדמה ממולאים, איך להכין לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד מים חמים, שמרים וסוכר.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
לתערובת השמרים, מוסיפים את השמן, המלח ו-2 כוסות קמח. מערבבים את הקמח הנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה. הפוך על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. מעט שמן קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים למעיל. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מאטים את הבצק, והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות שוות, וליצור כדורים עגולים.
מניחים על גיליונות אפייה משומנת קלות לפחות 2 סנטימטרים זה מזה. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה, ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים במשך 18 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.