קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות צרפתיות למות עליהן.

לחמניות צרפתיות למות עליהן.
המתכון לחם צרפתי לחמניות למות המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך שמרים, קמח לחם, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם שום לחם צרפתי לחמניות, (לא) לחמניות נקניק-מאפה עדשים צרפתי W / Preserved Le, ו לחמניות עם תפוחי אדמה ממולאים, איך להכין לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד מים חמים, שמרים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
לתערובת השמרים, מוסיפים את השמן, המלח ו-2 כוסות קמח. מערבבים את הקמח הנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה. הפוך על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. מעט שמן קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים למעיל. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מאטים את הבצק, והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות שוות, וליצור כדורים עגולים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים על גיליונות אפייה משומנת קלות לפחות 2 סנטימטרים זה מזה. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה, ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אופים במשך 18 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד