לחמניות קינמון בטטה
לחמניות קינמון בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך ביצה, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחמניות קינמון בטטה, לחמניות קינמון בטטה, ו לחמניות קינמון בטטה.
הוראות
דופק הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון בעל קיבולת גדולה (11 כוס) 4 פעמים או רק עד בשילוב, באמצעות להב מתכת.
הסר להב מתכת, גירוד תערובת שמרים לתוך קערת מעבד מזון.
מוסיפים 1 כוס קמח הנותרים, ומעבדים 30 שניות או עד שהבצק נוצר, מתאחדים כדי להחזיק צורה. (הבצק יהיה דביק.)
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה עד 1 שעה ו 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה. הפוך את הבצק למשטח משוריין היטב, והתגלגל למלבן בגודל 10x18 אינץ'.
מורחים באופן שווה עם מילוי, משאיר גבול 1 אינץ'.
מגלגלים בצק, אופנת ג ' לי רול, החל מ 1 צד ארוך.
חותכים לפרוסות 12 (1 1/2 אינץ'), ומסדרים במחבת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות.
אופים לחמניות ב 400 במשך 10 דקות.
הסר לחמניות מהתנור; לטפטף על זיגוג כוס 1/2 לאט מעל לחמניות, החל בקצה 1 של מחבת טפטוף בתבנית מעגלית; תן זיגוג להשרות פנימה. חזור על הליך עם זיגוג נשאר.
אופים לחמניות 7 עד 10 דקות יותר או עד השחמה קלה ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר לחמניות מהתנור, ולהפוך על גבי גיליון אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. הפוך שוב, זיגוג בצד למעלה, על מגש הגשה.
בואו מגניב 20 עד 30 דקות.