לחמניות קינמון מיושנות.
גלילי קינמון מיושנים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-15 מנות. אם יש לך חמאה, סוכר מגורען, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו לחמניות קינמון מיושנות, לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, ו לחמניות מחבת מיושנות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 2 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר מגורען, מלח ושמרים עם כף עץ עד מעורב היטב. בסיר 1-ליטר, מחממים את החלב על חום בינוני עד חם מאוד מדחום לקרוא מיידית קורא 49° עד130.
מוסיפים את החלב החם, 1/4 כוס חמאה וביצה לתערובת הקמח. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד את הבלילה מהצד והתחתון של הקערה עם מרית גומי, עד תערובת הקמח הוא רטוב. הכה במהירות בינונית 1 דקה, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד קערה. עם כף עץ, מערבבים מספיק מהקמח הנותר, בערך 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק רך, עלים בצד הקערה וקל לטפל (הבצק עשוי להיות מעט דביק).
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול.
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש על ידי קיפול בצק כלפיך, ואז עם העקבים של הידיים שלך, דוחף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור. המשיכו ללוש כ-5 דקות, מפזרים על פני השטח יותר קמח אם הבצק מתחיל להידבק, עד שהבצק חלק וקפיצי. לרסס קערה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם ניילון נצמד; לתת לעלות במקום חם על 1 שעה 30 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל. הבצק מוכן אם הזחה נשארת כאשר אתה לוחץ על קצות האצבעות שלך על 1/2 אינץ ' לתוך הבצק.
בקערה קטנה, מערבבים 1/2 סוכר והקינמון; להפריש. לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול. בעדינות לדחוף את האגרוף שלך לתוך הבצק כדי להוציא אותו. משוך את הבצק מהצד של הקערה, ומניח אותו על פני השטח המשוריין.
באמצעות הידיים או מערוך, לשטח את הבצק לתוך מלבן 15x10 אינץ'.
מורחים 1/4 כוס חמאה על הבצק כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
מפזרים סוכר-תערובת קינמון, צימוקים ואגוזים. החל בצד 15 אינץ', לגלגל את הבצק בחוזקה. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום קצה. למתוח צורה רול עד אפילו והוא 15 אינץ ' ארוך. באמצעות סכין משונן חדה או אורך של חוט דנטלי, לחתוך לגלגל לתוך 15 (1 אינץ') פרוסות.
מניחים פרוסות מעט בנפרד במחבת. מכסים את המחבת באופן רופף בניילון נצמד; מניחים לעלייה במקום חם כ -30 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
הזז את מתלה התנור למצב האמצעי של התנור.
מחממים את התנור ל 350 ° F.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר לחמניות מחבת; מקום בצד ימין על מדף קירור. מגניב 5 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים זיגוג מרכיבים עד חלקה, הוספת מספיק חלב כך זיגוג דק מספיק כדי לטפטף. על לחמניות חמות, זיגוג טפטוף מקצה כפית כלי שולחן, הזזת הכף קדימה ואחורה כדי להפוך קווים דקים של זיגוג.