לחמניות קינמון שיבולת שועל
לחמניות קינמון שיבולת שועל היא ארוחת בוקר המגישה 9. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, ריבת תפוזים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 13%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות שיבולת שועל מלאה, {סיר איטי} פונדו רול קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, ו לחמניות קינמון בריוש זנגוויל קלות עם ציפוי חמאה שחום קינמון.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שיבולת השועל, הסוכר החום והקינמון. מערבבים פנימה חמוציות וחמאה; מניחים בצד.
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק ל -12 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
מפזרים תערובת שיבולת שועל.
להתגלגל, ג ' לי רול בסגנון, החל בצד ארוך; חותם התפר.
מניחים לחמניות, חתוכות כלפי מעלה, בתוך 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.