לחמניות שבבי תרד
לחמניות שבבי תרד לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 133 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתאים ל-20 ומחירו 34 סנט למנה מנות. אם יש לכם גבינת שמנת, תרד, קמח תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה עובד היטב בתור לחם. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56% , שהוא מוצק. לחמניות נקניקיות שבב , לחמניות איטלקיות ולחמניות שבב עירית דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, קליפת לימון וכפית מלח. בסיר קטן מחממים מים, 3/4 כוס חלב, שמן ו-3 כפיות מיץ לימון ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בספריי בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
מניחים תרד בסלסלת אדים; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ' מים. להביא לרתיחה; מכסים ומאדים עד שהם נבולים.
מערבבים את גבינת השמנת, המיונז, הלימון-פלפל ושאר מיץ הלימון והמלח. מערבבים תרד; מגניב.
מגלגלים ל-24 אינץ'. x 14 אינץ'. מַלבֵּן.
מורחים את המילוי עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
חותכים ל-20 פרוסות. מצפים תבניות אפייה בספריי בישול ומפזרים קמח תירס.
מניחים לחמניות, כשהצד החתוך כלפי מעלה, על תבניות מוכנות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
מברישים את יתרת החלב על הלחמניות.
אופים ב-325 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.