לחמניות שיבולת שועל
צריך לחם צמחוני? לחמניות שיבולת שועל יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-24 ומחירו 11 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. אם יש לכם קיצור, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו אוכמניות קישואים שיבולת שועל ברים, אוכמניות בננה שיבולת שועל ברים, ו חטיפי דגנים ושיבולת שועל ללא אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מחממים חלב עד שנוצרות בועות סביב דפנות הסיר.
מסירים מהאש. בקערה גדולה, יוצקים חלב על שיבולת שועל.
מניחים לעמוד עד שהתערובת מתקררת ל -110 כפית -115 ליטר, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל, הסוכר, הביצה, החלמון ו -2 כוסות הקמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -24 חלקים. מעצבים כל אחד לגליל.
מניחים בכוסות מאפינס משומנות. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
בקערה קטנה שלבו שיבולת שועל ומלח.
מברישים חלבון ביצה מעל לחמניות.
מפזרים תערובת שיבולת שועל.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מגניב עבור 1 דקה לפני הסרת ממחבתות כדי מתלי תיל.