לטבול ארטישוק קיסר בישול איטי
מטבל קיסר ארטישוק בישול איטי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתאים ל-20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 110 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, רוטב פלפל חריף, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לטבול ארטישוק קיסר בישול איטי, 5-מרכיב איטי מבשל צ'ילי גבינה מטבל, ו כריכי קיסר עוף מבשלים איטיים.
הוראות
תרסיס בתוך 1-עד 1 1/2-ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול איטי, מערבבים את כל החומרים למעט פרוסות לחם, בצל ירוק נוסף ופלפל פעמון.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 2 עד 3 שעות או עד חם.
בינתיים, לחמם תנור 315°f. קו גיליון עוגיות עם נייר.
מניחים פרוסות לחם על גיליון עוגיות; קל לרסס לחם עם ספריי בישול.
אופים 6 עד 9 דקות או עד פריך.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.
לפני ההגשה, מערבבים עד לטבול מעורבב היטב וחלק. למעלה עם בצל ירוק ופלפל פעמון.
מגישים עם פרוסות לחם קלוי. מטבל יכול להיות מוחזק על חום נמוך הגדרת עד 1 שעה.