לטרוף תפוחי אדמה, בייקון וביצה
לטרוף תפוחי אדמה, בייקון וביצה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 5 . מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך מלח, חלב, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ביצה צמחונית קיץ לטרוף, בטטה, בייקון, וטרוף תרד, ו לטרוף תפוחי אדמה מתוקים, כרוב וקותלי חזיר.
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, מפנה מדי פעם, עד פריך וחום.
הסר מחבת; לנקז על מגבות נייר. קותלי חזיר מתפוררים.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לחמם מים אינץ 1 לרתיחה.
תוסיף תפוחי אדמה. כיסוי; חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. קוק מכוסה 6 עד 8 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; ניקוז. בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, מלח ופלפל עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורב היטב; להפריש.
במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה בחמאה 3 עד 5 דקות, הופכים תפוחי אדמה מדי פעם, עד חום בהיר. מערבבים בבצלים. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת ביצים למחבת. כמו תערובת מתחילה להגדיר בתחתית בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית מתכת, כך חלק דק, לא מבושל יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד ביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח.