לימון Sabayon עם תותים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לימון Sabayon עם תותים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 195 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מנטה, grand marnier, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריבס סבאיון עם תותים, בצק עלים עם רפרפת סבאיון ותותים, ו עוגת כמהין שוקולד עם תפוז-שמפניה סבאיון ותותים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק את התותים עם 1 כף של הסוכר ואת המנטה. ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ומים; מניחים קערה בינונית במים.
בקערת נירוסטה גדולה, לשלב את מיץ לימון, חלמונים ביצה, Grand Marnier, וניל ואת הנותרים 3 כפות של סוכר. הגדר את הקערה על סיר המכיל 1 1/2 אינץ ' של מים רותחים לטאטא כל הזמן עד תערובת הביצה הוא קל ועבה מספיק כדי להשאיר שביל סרט כאשר המברשת הוא הרים, על 10 דקות.
יוצקים את הסביאון לתוך הקערה הבינונית הממוקמת במי קרח ומקציפים עד שיתקרר, כ-5 דקות. כפית sabayon לתוך כוסות פרפה ומגישים עם תותים.