לימון בזיליקום Orzotto
לימון בזיליקום Orzotto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, גרידת לימון, שעורה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו צלעות חזיר בגריל עם לימון-בזיליקום Orzo # GrillPorkLikeASteak, סלק אורזוטו, ו אספרגוס Orzotto ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני כבד, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד ריחני שקוף.
מוסיף את orzo וטוסט במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שנספג.
בהדרגה להוסיף את ציר העוף, ערבוב לעתים קרובות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומכסים. מבשלים 8 עד 10 דקות, עד שהנוזל נספג כמעט ואורזו רך.
מערבבים אפונה, פרמזן, בזיליקום טרי, גרידת לימון, שמנת כבדה ומיץ לימון. מתבלים את האורזו במלח ופלפל, טועמים ומגישים.