לימון ורבנה קרם ברולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לימון Verbena Crème Brûlée. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, חלמונים, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, ו Crème Brûlée לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מקום 8 יחיד (1/2 כוס) מנות פלאן או ramekins בתבנית אפייה עמוקה 2 אינץ ' או מחבת צלייה; להפריש.
שלב קרם הבא 4 מרכיבים בסיר כבד. מערבבים מעל חום בינוני 5 דקות או עד סוכר מתמוסס ותערובת מגיעה לרתיחה. מחבת כיסוי, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות 10 דקות כדי להחדיר טעמים.
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד חלקה. תערובת קרם זן לתוך כוס מדידה גדולה. בהדרגה להקציף תערובת קרם חם לתוך חלמונים.
יוצקים תערובת שווה לתוך מנות אפייה מוכנות.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי להגיע חצי עד הצדדים של ramekins. בזהירות במקום מחבת בתנור.
אופים ב 325 במשך 30 עד 35 דקות או עד פודינג מוגדר כמעט במרכז כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות.
הסר פלאן מנות מים חמים, מגניב 30 דקות. מקררים לפחות 3 שעות.
מפזרים 1 1/2 כפות סוכר חום בהיר באופן שווה על פני השטח של כל פודינג.
מניחים ramekins על תבנית אפייה, ומטגנים 5 1/2 אינץ ' מחום 3 דקות או עד שהסוכר נמס. מגניב על מדפים חוט כדי לאפשר סוכר להקשיח.