לימון-חמאה פנה קוטה עם רוטב אוכמניות
לימון-חמאה Panna קוטה עם רוטב אוכמניות נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, חלב, חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה עם זנגביל לימון ברוטב אוכמניות, יסמין-Buttermilk-Panna קוטה עם רוטב פירות יער, ו לימון אוכמניות Panna קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פאנה קוטה, מעיל 8 (6 אונקיות) כוסות פודינג עם ספריי בישול.
מפזרים ג ' לטין על חלב מלא בסיר קטן; לתת לעמוד 10 דקות. לבשל תערובת חלב על חום בינוני-נמוך 10 דקות או עד ג ' לטין מתמוסס, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להגדיל את החום בינוני; להוסיף 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, ערבוב עם מקצף עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים חלב חמאה וקליפה, מערבבים היטב. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן. מכסים ומקררים לפחות 5 שעות או עד לילה.
כדי להכין רוטב, לשלב את מיץ התפוחים, 1/4 כוס סוכר, ומיץ לימון בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; מערבבים אוכמניות. מבשלים 8 דקות או עד אוכמניות חמים ולהתחיל פופ. רוטב מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים צלחת קינוח, הפוך, על גבי כל כוס פודינג; הפוך פאנה קוטה על צלחות.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.