לימון-משמש עוף (קל יותר)
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שימורי משמש, ג'ינג'ר הקרקע, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לימון-משמש עוף (קל יותר), לימון-עוף משמש, ו עוף משמש-לימון.
הוראות
תנור חום ל 425°f. ספריי 15x10x1 אינץ ' פאן עם ספריי בישול. בקערה רדודה, לנצח מוצר ביצה ומים מעט. בקערה רדודה נוספת, מערבבים תערובת ביסקוויק, קליפת לימון ואבקת שום.
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה. לטבול עוף לתוך תערובת ביצים, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
מקום במחבת. לרסס עוף עם ספריי בישול.
אופים חשפו 20 דקות. Turn; אופים 10 דקות יותר או עד מיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.
חותכים עוף לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
ב 1-סיר ליטר, לערבב את כל החומרים הנותרים למעט פרוסות לימון. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד חם, ערבוב לעתים קרובות.
חותכים עוף לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'; לשפוך רוטב על עוף.