קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

לימון-משמש עוף (קל יותר)

לימון-משמש עוף (קל יותר)
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שימורי משמש, ג'ינג'ר הקרקע, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לימון-משמש עוף (קל יותר), לימון-עוף משמש, ו עוף משמש-לימון.

הוראות

1
תנור חום ל 425°f. ספריי 15x10x1 אינץ ' פאן עם ספריי בישול. בקערה רדודה, לנצח מוצר ביצה ומים מעט. בקערה רדודה נוספת, מערבבים תערובת ביסקוויק, קליפת לימון ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה. לטבול עוף לתוך תערובת ביצים, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מקום במחבת. לרסס עוף עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים חשפו 20 דקות. Turn; אופים 10 דקות יותר או עד מיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
חותכים עוף לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
ב 1-סיר ליטר, לערבב את כל החומרים הנותרים למעט פרוסות לימון. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד חם, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
חותכים עוף לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'; לשפוך רוטב על עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מקשטים עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט