קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

לימון נענע ריזוטו בולגור עם שרימפס שום

לימון נענע ריזוטו בולגור עם שרימפס שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו לימון נענע עם שרימפס שום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 318 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, קליפת לימון, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו בולגור עם תירס ושרימפס, סלט בולגור עם לימון, אפונה ומנטה, ו פאן שום כנפי עוף לימון עם בולגור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים ומלח 3/4 כפית בסיר בינוני; מביאים לרתיחה (לא מרתיחים). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום 1 כף שמן במחבת חצי בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל ירוק; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
4
להוסיף bulgur; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
5
הוסף מים מלוחים חמים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מים מלוחים חמים נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים תרד, נענע, קליפה ומיץ; מערבבים עד wilts תרד. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מיץמיץ
מנטהמנטה
בקרבקר
8
חום 1 כף שמן במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
10
מוסיפים 1/4 כפית מלח, פלפל ושרימפס; מטגנים במשך 2 דקות או עד שרימפס נעשים. מחלקים ריזוטו באופן שווה בין 4 קערות קטנות או צלחות, ולסדר שרימפס באופן שווה על ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מקשטים עם פלחי לימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו