לימון נענע ריזוטו בולגור עם שרימפס שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו לימון נענע עם שרימפס שום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 318 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, קליפת לימון, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו בולגור עם תירס ושרימפס, סלט בולגור עם לימון, אפונה ומנטה, ו פאן שום כנפי עוף לימון עם בולגור (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים ומלח 3/4 כפית בסיר בינוני; מביאים לרתיחה (לא מרתיחים). שמור על חום נמוך.
חום 1 כף שמן במחבת חצי בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל ירוק; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף bulgur; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הוסף מים מלוחים חמים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מים מלוחים חמים נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
מוסיפים תרד, נענע, קליפה ומיץ; מערבבים עד wilts תרד. תתחמם.
חום 1 כף שמן במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, פלפל ושרימפס; מטגנים במשך 2 דקות או עד שרימפס נעשים. מחלקים ריזוטו באופן שווה בין 4 קערות קטנות או צלחות, ולסדר שרימפס באופן שווה על ריזוטו.
מקשטים עם פלחי לימון, אם תרצה.