לימון סורבה טורט
אם יש לכם שקדים פרוסים, תותים, סורבה לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני וידידותי לפודמפה דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 38%, וזה די רע. מתכונים דומים: מנגו סורבה טורטה, טורטה סורבה בשכבות קפואות, ו מנגו-תות סורבה טורטה.
הוראות
מניחים את השקדים, הסוכר והקינמון במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. מערבבים פנימה את החמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 פנימה. במעלה הצדדים של 9 אינץ ' לא משומן. מחבת קפיצית.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין על רשת.
בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים ריבה; מורחים על תחתית הקרום. למעלה עם סורבה. מקפיאים עד ליציבות.
בינתיים, לרוטב, שלבו סוכר ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה.
הוסף ריבס; לחזור לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד שהרברב רך.
מוסיפים תותים מופשרים; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים וניל. רוטב מגניב; מקררים עד לצינון.
רגע לפני ההגשה, הסר את דפנות התבנית הקפיצית. כף 1/2 כוס רוטב על מרכז הטורט; למעלה עם תותים טריים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לסורבה לימון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.