קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לימון סורבה טורט

לימון סורבה טורט
אם יש לכם שקדים פרוסים, תותים, סורבה לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני וידידותי לפודמפה דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 38%, וזה די רע. מתכונים דומים: מנגו סורבה טורטה, טורטה סורבה בשכבות קפואות, ו מנגו-תות סורבה טורטה.

הוראות

1
מניחים את השקדים, הסוכר והקינמון במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. מערבבים פנימה את החמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 פנימה. במעלה הצדדים של 9 אינץ ' לא משומן. מחבת קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים ריבה; מורחים על תחתית הקרום. למעלה עם סורבה. מקפיאים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
בינתיים, לרוטב, שלבו סוכר ומים בסיר גדול. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הוסף ריבס; לחזור לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד שהרברב רך.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
7
מוסיפים תותים מופשרים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
8
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים וניל. רוטב מגניב; מקררים עד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
רגע לפני ההגשה, הסר את דפנות התבנית הקפיצית. כף 1/2 כוס רוטב על מרכז הטורט; למעלה עם תותים טריים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
10
מגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לסורבה לימון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.