צלעות לימון עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 49 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 598 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. לכו לחנות ואספו סטייקים של צלעות בקר, זיתים, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. נסו צלעות במרינדה, צלעות כפריות, ו צלעות בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שלב בזיליקום, אורגנו, אבקת שום, מלח ופלפל; משפשפים על סטייקים. במחבת, מבשלים סטייקים בשמן במשך 11-15 דקות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (לבינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מים כדי לאפשר
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לפלטת הגשה.
3
מזלפים מיץ לימון. אם רוצים, מעליהם גבינה וזיתים ומקשטים בלימון.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק ריביי. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרתפי דרגונט. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 45 דולר.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.