לינגוויני אי פרוטי די מארה
אם יש לך פתיתי פלפל, צדפות ים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לינגוויני אי פרוטי די מארה, לינגוויני אי פרוטי די מארה, ו Frutti di Mare.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים שום עד שהוא רוחש.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום לפי הטעם; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים יין וצדפות; כיסוי. להעלות את החום בינוני גבוה; לבשל 5 דקות.
מוסיפים לינגוויני למים רותחים. לבשל עד אל דנטה. לחשוף סאוטה פאן; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים רוטב עגבניות. מתבלים במלח ופלפל.
הוסף את שאר מאכלי הים. לבשל, ערבוב, עד צדפות ומולים פתוחים, על 3 דקות. לזרוק עם לינגוויני.
להוסיף פטרוזיליה; לזרוק. לחלק בין 4 קערות.