קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

לינגוויני ברוטב צדפות

לינגוויני ברוטב צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב צדפות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לך רסק עגבניות, אוזו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לינגוויני ברוטב צדפות, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 פתח את פחית הצדפות וסנן את המיץ דרך מסננת משובצת בדופן נייר מגבת לתוך קערה. תניח בצד את המיץ ואת הצדפות.2
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או במחבת sauté על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הנורה שומר ומפזרים קצת מלח. מערבבים היטב ו sauté עד שקוף, על 4-5 דקות. אל תשחימו אותם.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את השום והקצוץ לעוד דקה.3
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
הוסף את האוזו (אם אתה משתמש) למחבת ולתת לו להרתיח עד שהוא כמעט התאדה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אוזואוזו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב כדי לצפות את הירקות. מבשלים דקה או שתיים. 4
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
7
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת מיץ הצדפות (מתוחים מקופסת הצדפות) לסיר, יחד עם קומץ מלח והסוכר. מערבבים היטב, להפוך את החום לרתיחה איטית ומבשלים במשך 20 דקות. בעוד רוטב העגבניות מתבשל, מחממים סיר גדול של מים מלוחים לפסטה.אם אתה רוצה רוטב חלק במקום שמנמן, מצקת את הרוטב לתוך בלנדר ולרוקן אותו עד חלקה, ואז לחזור לסיר.5 כאשר מי הפסטה מגיעים לרתיחה, להתחיל לבשל את פסטה לינגוויני.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הצדפות בקליפה לסיר הרוטב. תטביע את הצדפות ברוטב. להגדיל את הטמפרטורה של סיר הרוטב עד לרתיחה נמוכה או רתיחה חזקה. זה צריך לקחת 3-5 דקות לכל הצדפות לפתוח. כשהצדפות נפתחות, מוציאים אותן לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הסר את בשר הצדפה מכל אבל כמה פגזים אשר תרצה לשמור לקישוט. (או לשמור על בשר הצדפה בצדפים, הבחירה שלך, אנחנו פשוט למצוא את המנה קלה יותר לאכול אם רוב הצדפות כבר מתוך הפגזים.) 6 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו ולשים אותו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את הצדפות המשומרות לרוטב הפסטה ומחזירים לרוטב גם את הצדפות החיות לשעבר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מוסיף את שברי שומר קצוצים ומערבבים combine.To מגישים, מצקת קצת רוטב לתוך הקערה עם הפסטה ומערבבים היטב לשלב. השתמש מלקחיים כדי לשים קצת פסטה על כל צלחת, להוסיף כפית קטנה של רוטב צדפות על גבי ומקשטים עם כמה צדפות שעדיין בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
הגישו מיד.