תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב צדפות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לך רסק עגבניות, אוזו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לינגוויני ברוטב צדפות, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 פתח את פחית הצדפות וסנן את המיץ דרך מסננת משובצת בדופן נייר מגבת לתוך קערה. תניח בצד את המיץ ואת הצדפות.2
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או במחבת sauté על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הנורה שומר ומפזרים קצת מלח. מערבבים היטב ו sauté עד שקוף, על 4-5 דקות. אל תשחימו אותם.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
4
מוסיפים את השום והקצוץ לעוד דקה.3
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
5
הוסף את האוזו (אם אתה משתמש) למחבת ולתת לו להרתיח עד שהוא כמעט התאדה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אוזו
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב כדי לצפות את הירקות. מבשלים דקה או שתיים. 4
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
7
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת מיץ הצדפות (מתוחים מקופסת הצדפות) לסיר, יחד עם קומץ מלח והסוכר. מערבבים היטב, להפוך את החום לרתיחה איטית ומבשלים במשך 20 דקות. בעוד רוטב העגבניות מתבשל, מחממים סיר גדול של מים מלוחים לפסטה.אם אתה רוצה רוטב חלק במקום שמנמן, מצקת את הרוטב לתוך בלנדר ולרוקן אותו עד חלקה, ואז לחזור לסיר.5 כאשר מי הפסטה מגיעים לרתיחה, להתחיל לבשל את פסטה לינגוויני.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקת
גב שומן חזיר
8
מוסיפים את הצדפות בקליפה לסיר הרוטב. תטביע את הצדפות ברוטב. להגדיל את הטמפרטורה של סיר הרוטב עד לרתיחה נמוכה או רתיחה חזקה. זה צריך לקחת 3-5 דקות לכל הצדפות לפתוח. כשהצדפות נפתחות, מוציאים אותן לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
9
הסר את בשר הצדפה מכל אבל כמה פגזים אשר תרצה לשמור לקישוט. (או לשמור על בשר הצדפה בצדפים, הבחירה שלך, אנחנו פשוט למצוא את המנה קלה יותר לאכול אם רוב הצדפות כבר מתוך הפגזים.) 6 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו ולשים אותו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
10
מוסיפים את הצדפות המשומרות לרוטב הפסטה ומחזירים לרוטב גם את הצדפות החיות לשעבר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
11
מוסיף את שברי שומר קצוצים ומערבבים combine.To מגישים, מצקת קצת רוטב לתוך הקערה עם הפסטה ומערבבים היטב לשלב. השתמש מלקחיים כדי לשים קצת פסטה על כל צלחת, להוסיף כפית קטנה של רוטב צדפות על גבי ומקשטים עם כמה צדפות שעדיין בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)