תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב צדפות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לך רסק עגבניות, אוזו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לינגוויני ברוטב צדפות, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 פתח את פחית הצדפות וסנן את המיץ דרך מסננת משובצת בדופן נייר מגבת לתוך קערה. תניח בצד את המיץ ואת הצדפות.2
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או במחבת sauté על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הנורה שומר ומפזרים קצת מלח. מערבבים היטב ו sauté עד שקוף, על 4-5 דקות. אל תשחימו אותם.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
4
מוסיפים את השום והקצוץ לעוד דקה.3
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
הוסף את האוזו (אם אתה משתמש) למחבת ולתת לו להרתיח עד שהוא כמעט התאדה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אוזו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב כדי לצפות את הירקות. מבשלים דקה או שתיים. 4
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
7
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת מיץ הצדפות (מתוחים מקופסת הצדפות) לסיר, יחד עם קומץ מלח והסוכר. מערבבים היטב, להפוך את החום לרתיחה איטית ומבשלים במשך 20 דקות. בעוד רוטב העגבניות מתבשל, מחממים סיר גדול של מים מלוחים לפסטה.אם אתה רוצה רוטב חלק במקום שמנמן, מצקת את הרוטב לתוך בלנדר ולרוקן אותו עד חלקה, ואז לחזור לסיר.5 כאשר מי הפסטה מגיעים לרתיחה, להתחיל לבשל את פסטה לינגוויני.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את הצדפות בקליפה לסיר הרוטב. תטביע את הצדפות ברוטב. להגדיל את הטמפרטורה של סיר הרוטב עד לרתיחה נמוכה או רתיחה חזקה. זה צריך לקחת 3-5 דקות לכל הצדפות לפתוח. כשהצדפות נפתחות, מוציאים אותן לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
הסר את בשר הצדפה מכל אבל כמה פגזים אשר תרצה לשמור לקישוט. (או לשמור על בשר הצדפה בצדפים, הבחירה שלך, אנחנו פשוט למצוא את המנה קלה יותר לאכול אם רוב הצדפות כבר מתוך הפגזים.) 6 כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו ולשים אותו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מוסיפים את הצדפות המשומרות לרוטב הפסטה ומחזירים לרוטב גם את הצדפות החיות לשעבר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מוסיף את שברי שומר קצוצים ומערבבים combine.To מגישים, מצקת קצת רוטב לתוך הקערה עם הפסטה ומערבבים היטב לשלב. השתמש מלקחיים כדי לשים קצת פסטה על כל צלחת, להוסיף כפית קטנה של רוטב צדפות על גבי ומקשטים עם כמה צדפות שעדיין בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת