לינגוויני ברוטב צדפות
לינגוויני עם רוטב צדפות הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי פלפל, עלי קורנית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני ברוטב צדפות, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים מלח ולינגוויני ומבשלים לצ ' ואי אל דנטה נוסף, 7 דקות בערך. הלינגוויני ימשיך לבשל ברוטב, מאוחר יותר. למחבת גדולה מחוממת מעל חום בינוני, מוסיפים שמן, אנשובי, שום, טימין פתיתי פלפל אדום. מבשלים יחד עד אנשובי להמיס לתוך שמן להיפרד לחלוטין.
מוסיפים יין למחבת ונותנים למחבת שייק.
מוסיפים צדפות והמיץ שלהם.
מסננים פסטה ומוסיפים לרוטב הצדפות. לזרוק את הפסטה ברוטב עם צדפות עד הפסטה סופג את הטעם ומיצים, 2 עד 3 דקות.
הסר מחום ועונה עם מלח, מוסיפים פטרוזיליה ומגישים.