לינגוויני עם ארטישוק ולימון
לינגוויני עם ארטישוק ולימון הוא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, יין, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו לינגוויני עם טונה, ארטישוק ולימון, לינגוויני עם סרטן וארטישוקים, ו לינגוויני עם ארטישוק וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים לינגוויני ומערבבים מדי פעם עד בקושי מכרז לנשוך, 2 עד 3 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בצל ורוזמרין בשמן עד בצל הם רפויים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים לבבות ארטישוק, מרק, יין, שמנת וקליפת לימון; מערבבים עד רותחים, 1 עד 2 דקות.
מסננים פסטה וחוזרים למחבת.
מוסיפים רוטב ארטישוק, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם. להרים עם שתי כפות לערבב. (אם הפסטה התקררה, מערבבים מעל חום בינוני עד חם.)
יוצקים לתוך קערה רחבה או להפיץ בין צלחות.
מגישים עם טריזי לימון לסחוט על פסטה.
וריאציה: תחליף פלפלים אדומים וצהובים פרוסים עבור לבבות ארטישוק, או פטריות עבור ארטישוק ושרי עבור היין הלבן.