לינגוויני עם בצל, בייקון ופרמזן
לינגוויני עם בצל, בייקון ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בייקון, פתיתי פלפל אדום, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לינגוויני עם אספרגוס, פרמזן ובייקון, 5 המבורגרים בייקון מרכיב עם צ'דר ובצל אדום עם פרמזן פופקורן אפונה שחור עיניים, ו לינגוויני תרד פרמזן.
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון עד פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון.
שים את המחבת על חום מתון.
מוסיפים את הבצלים, הקורנית, פתיתי הפלפל האדום, ו 1/4 כפית מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חומים, על 10 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות. שמור 1 כוס של מי הפסטה.
מסננים את הלינגוויני וזורקים עם הבייקון, הבצל, 3/4 כוס של מי הפסטה השמורים, הפרמזן, פטרוזיליה, 3/4 הנותרים מלח כפית, והפלפל. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים עוד ממי הפסטה.
מגישים עם גבינת פרמזן נוספת.
וריאציה: לינגוויני עם כרישה, פנצ 'טה ופרמזן: תחליף 1/2 פאונד של פנצ' טה עבור הבייקון, ו-1/2 כוסות של כרישה פרוסה, לבן וירוק בהיר בלבד (מכ -3 כרישה בינונית), עבור הבצל.
המלצת יין: למרות שהמנה איטלקית, המרכיבים גורמים לחשוב על קיש אלזסי. ריזלינג מאזור צרפתי זה יעבוד יפה עם פסטה זה.