לינגוויני עם טונה, אגוזי מלך, לימון ועשבי תיבול
לינגוויני עם טונה, אגוזי מלך, לימון ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.94 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1048 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו פלפל טחון טרי, עשבי תיבול, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 88%. נסו לינגוויני עם טונה, ארטישוק ולימון, לינגוויני עם טונה טרייה, עגבניות ולימון, ו קישואים לינגוויני עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה צולים את אגוזי המלך על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב תדיר, עד להזהבה, כ -5 דקות. או לצלות אותם בתנור 350 למשך 5 עד 10 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים ומלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד לסיום, בערך 12 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים פנימה את הטונה והשמן שלה ומפרקים את הטונה בעזרת מזלג.
מסירים מהאש. זורקים את הלינגוויני עם תערובת הטונה, גרידת הלימון, מיץ הלימון, המלח, הפלפל, עשבי התיבול ואגוזי המלך הקלויים.
שימורי טונה: מותגים של טונה להשתנות מאוד. כאן אנו משתמשים בטונה ארוזה בשמן (רצוי שמן זית),ואנחנו סומכים על השמן הזה כחלק מהרוטב. אם בטונה שלך יש פחות מכף וחצי שמן לפחית, הוסף עוד שמן זית כדי לפצות על ההבדל.
המלצת יין: יינות של אלטו אדיג ' ה באיטליה מראים השפעה גרמנית חזקה בשל קרבתו של האזור לשוויץ. נסה מלר-תורגאו פרחוני וניחוח ליים לשינוי מרענן מהרגיל.