לינגוויני עם ירקות קלויים וקציצות עוף בזיליקום עגבניות
לינגוויני עם ירקות קלויים וקציצות עוף בזיליקום עגבניות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך מלח, עלי בזיליקום, קציצות עגבניות ובזיליקום® אל פרסקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו קציצות שום ומוצרלה קלויות עם מרינרה עגבניות-בזיליקום, עגבניות צלויות וצ'ילי קלמרי לינגוויני, ו עוף Paillards עם עגבניות, בזיליקום, קלוי - תירס להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לזרוק את עגבניות שרי, אספרגוס, בצל ושום עם 2 כפות של שמן זית, ו 1 כפית של פלפל שחור, מורחים על מחבת הסדין, וצולים במשך 10-12 דקות. מערבבים חצי דרך, צלי עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בינתיים, מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה, ומזמינים 3/4 כוס של נוזל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים פסטה ושמורה, שומרים על חום הגוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
הכינו מחבת גדולה עם ספריי בישול, וקציצות בזיליקום עגבניות פרסקו חומות מעל חום בינוני גבוה במשך 4 - 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת, ירקות קלויים, וזורקים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
7
חום נמוך עד בינוני, להוסיף שמן זית הנותרים, בזיליקום, גבינת פרמזן, מלח, 1/2 כפית של פלפל שחור, 1/2 כוס של מי הפסטה (להוסיף הנותרים 1/4 כוס במידת הצורך), לזרוק היטב.