לינגוויני עם סקמפי שרימפס
לינגוויני עם סקמפי שרימפס היא מנה עיקרית שמגישה 3. מנה אחת מהמנה מכילה כ -46 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 893 קלוריות . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 3527 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גרידת לימון, מלח כשר פלוס, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 86% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לינגוויני עם סקמפי שרימפס , שרימפס סקמפי לינגוויני , ולינגוויני עם סקמפי שרימפס .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מטפטפים מעט שמן בסיר גדול של מי מלח רותחים, מוסיפים 1 כף מלח ואת הלינגוויני ומבשלים במשך 7 עד 10 דקות, או לפי ההוראות על האריזה.
בינתיים, במחבת גדולה נוספת (12 אינץ'), בעלת תחתית כבדה, ממיסים את החמאה ושמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מטגנים במשך דקה. זהירות, השום נשרף בקלות!
מוסיפים את השרימפס, 1 1/2 כפיות מלח ואת הפלפל ומקפיצים עד שהשרימפס זה עתה הפך לורוד, כ-5 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה, גרידת הלימון, מיץ הלימון, פרוסות הלימון ופתיתי הפלפל האדום. לזרוק לאיחוד.
כשהפסטה מוכנה, מסננים את הלינגוויני המבושל ואז מחזירים אותו לסיר. מוסיפים מיד את השרימפס והרוטב, מערבבים היטב ומגישים.