לינגוויני עם רוטב צדפות לבן
לינגוויני עם רוטב צדפות לבן יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 689 קלוריות. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג' יאנו, צדפות קטנות, לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני ברוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מצפים מחבת מטגנת גדולה בשמן זית ומוסיפים מחצית משיני השום. מביאים את התבנית לאש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהשום מזהיב. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הסר אותו וזורק, הוא הגשים את ייעודו השום. שים 3 1/2 תריסר צדפות במחבת עם היין ו 1/2 כוס מים. מכסים את התבנית ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, כ -10 דקות.
מוציאים את הצדפות מהתבנית ומצמצמים את נוזל הבישול.
תנו לצדפות להתקרר מעט, ואז הוציאו אותן מהקליפות ושמרו. זרוק את הקליפות.
יוצקים את נוזל הבישול לכוס מדידה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים היטב לרתיחה על אש בינונית.
מצפים שוב את אותה מחבת מטגן בשמן זית ומוסיפים את שיני השום הנותרות וקורט גדול של פתיתי פלפל כתושים. מביאים את התבנית לאש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהשום מזהיב. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הסר אותו וזורק, הוא הגשים את ייעודו השום.
מוסיפים למחבת את שאר הצדפות הגולמיות ונוזל בישול הצדפות השמור. כשמוסיפים את נוזל הצדפה השמור, הקפידו לבדוק אם יש חול וחצץ בתחתית, אתם עלולים לאבד את שתי כפות המיץ האחרונות אבל זה עדיף על חול בפסטה שלכם! מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות.
בזמן שהצדפות מתבשלות, זרוק את הלינגוויני למים הרותחים המלוחים ובשל עד שהפסטה מאוד "אל דנטה" אולי דקה בערך פחות ממה שהקופסה מכוונת.
מוציאים את הצדפות המבושלות בקליפותיהן מהתבנית ושומרים על חום.
מוסיפים למחבת את החמאה והצדפות המבושלות שהוסרו מהקליפות שלהם. מביאים את הנוזל לרתיחה וזורקים פנימה את הפסטה המבושלת ואת עשבי התיבול. מבשלים את הפסטה יחד עם הרוטב עד שהרוטב נצמד לפסטה. מכבים את האש וזורקים פנימה את הפרמיג 'אנו-רג' יאנו המגורד, אם משתמשים, ומסיימים עם טפטוף שמן גימור גדול ושמן. זורקים או מערבבים במרץ לאיחוד.
מחלקים את הפסטה לכלי הגשה ומקשטים בצדפות שעדיין נמצאות בקליפותיהן וקצת יותר פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגולח, אם רוצים.
זה לא יגרום לך לרצות להרים צדפות!