קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

לינגוויני עם רוטב צדפות לבן

לינגוויני עם רוטב צדפות לבן
לינגוויני עם רוטב צדפות לבן יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 689 קלוריות. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג' יאנו, צדפות קטנות, לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני ברוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים מחבת מטגנת גדולה בשמן זית ומוסיפים מחצית משיני השום. מביאים את התבנית לאש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהשום מזהיב. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הסר אותו וזורק, הוא הגשים את ייעודו השום. שים 3 1/2 תריסר צדפות במחבת עם היין ו 1/2 כוס מים. מכסים את התבנית ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את הצדפות מהתבנית ומצמצמים את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תנו לצדפות להתקרר מעט, ואז הוציאו אותן מהקליפות ושמרו. זרוק את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
יוצקים את נוזל הבישול לכוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
6
הביאו סיר גדול של מים מומלחים היטב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מצפים שוב את אותה מחבת מטגן בשמן זית ומוסיפים את שיני השום הנותרות וקורט גדול של פתיתי פלפל כתושים. מביאים את התבנית לאש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהשום מזהיב. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הסר אותו וזורק, הוא הגשים את ייעודו השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים למחבת את שאר הצדפות הגולמיות ונוזל בישול הצדפות השמור. כשמוסיפים את נוזל הצדפה השמור, הקפידו לבדוק אם יש חול וחצץ בתחתית, אתם עלולים לאבד את שתי כפות המיץ האחרונות אבל זה עדיף על חול בפסטה שלכם! מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בזמן שהצדפות מתבשלות, זרוק את הלינגוויני למים הרותחים המלוחים ובשל עד שהפסטה מאוד "אל דנטה" אולי דקה בערך פחות ממה שהקופסה מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מוציאים את הצדפות המבושלות בקליפותיהן מהתבנית ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים למחבת את החמאה והצדפות המבושלות שהוסרו מהקליפות שלהם. מביאים את הנוזל לרתיחה וזורקים פנימה את הפסטה המבושלת ואת עשבי התיבול. מבשלים את הפסטה יחד עם הרוטב עד שהרוטב נצמד לפסטה. מכבים את האש וזורקים פנימה את הפרמיג 'אנו-רג' יאנו המגורד, אם משתמשים, ומסיימים עם טפטוף שמן גימור גדול ושמן. זורקים או מערבבים במרץ לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחלקים את הפסטה לכלי הגשה ומקשטים בצדפות שעדיין נמצאות בקליפותיהן וקצת יותר פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגולח, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
זה לא יגרום לך לרצות להרים צדפות!