לינגוויני עם שרימפס מוקפץ ורוטב קוקוס-ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם שרימפס מטוגנים ורוטב קוקוס סיד. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. אם יש לך חלב קוקוס, לינגוויני, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו לינגוויני עם רוטב בצל ירוק וחסילונים מוקפצים, Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), ו עוגות שרימפס קוקוס קארי עם רוטב פפאיה ליים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מניחים אפונה ופלפל פעמון אדום במסננת.
מסננים פסטה מעל תערובת אפונה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, שום וחסילון; מטוגנים 3 דקות או עד שרימפס הוא ורוד בהיר.
מוסיפים מרק למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים חלב קוקוס, רוטב סויה, קליפה ומיץ; מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 5 דקות או עד עבה מעט.
מוסיפים תערובת פסטה ותערובת שרימפס; זורקים למעיל. מעל כל מנה עם בצל ירוק.