ליקר ביצים פאדג
פאדג'ליקר ביצים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 102 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שקדים, חמאה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ליקר ביצים פאדג, ליקר ביצים פאדג, ו ליקר ביצים פאדג.
הוראות
מרפדים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אלומיניום ומניחים בצד.
ריססו את תחתית ודפנות הסיר הגדול בתרסיס בישול.
מחממים ביצה וסוכר על אש בינונית. מביאים לרתיחה מתגלגלת, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. מרתיחים במשך 2 דקות.
מקפלים פנימה מרשמלו, קינמון ואגוז מוסקט. מחזירים לרתיחה למשך 6 דקות תוך ערבוב מתמיד. כמו תערובת רותח זה יהפוך חום.
מסירים מהאש ומערבבים במהירות חמאה, שוקולד צ ' יפס לבן ושקדים. מערבבים עד מעורב היטב מבריק.
יוצקים במהירות לתוך מחבת מוכן.
מוציאים מהתבנית, מסירים נייר כסף וחותכים לריבועים.