קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ללא גלוטן חמאת בוטנים עוגיות ממתקים

ללא גלוטן חמאת בוטנים עוגיות ממתקים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מים, חמאת בוטנים, עוגיות שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חטיפי חמאת בוטנים וריבה ללא גלוטן, חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות גרנולה (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן), ו עוגיות חמאת בוטנים עוגיות ממתקים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 ° F. מכינים בצק עוגיות לפי הוראות האריזה, באמצעות חמאה, וניל וביצה. במחבת ungreased 13x9 אינץ', לחץ על הבצק באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
אופים 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב בערך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים מילוי למעט אבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת וחלק. בהדרגה לנצח אבקת סוכר עד מעורבב היטב (מילוי יהיה עבה). לחץ על מילוי על בסיס עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה בינונית למיקרוגל, קרמל מיקרוגל ו 2 כפות מים שנחשפו על גבוה 2 עד 4 דקות, ערבוב פעמיים, עד קרמל נמסים. מערבבים בבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים באופן שווה על מילוי. מקררים כ 15 דקות או עד שכבת קרמל הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל נחשפו על 1 עד 2 דקות, ערבוב פעם אחת, עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים באופן שווה על פני שכבת קרמל. מקררים על 1 שעה או עד שוקולד מוגדר. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 6 שורות. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "