קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

גבינת מק אנד אפויה טעימה

גבינת מק אנד אפויה טעימה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין גבינת מק אן אפויה טעימה בבית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 460 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. 441 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קמח, חלב, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. הציון הזה די טוב. מק אנד צ'יז אפוי קל יותר המכונה מק אנד צ' יז צמחוני מוסתר, פנקו דלעת קרושה וגבינת עיזים מק וגבינה אפויים, ו מק וגבינה אפויים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם כמעט מבושלים ומוצקים לנגיסה, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מפזרים מקרוני עם 1/2 כפית מלח ומערבבים 1/2 כוס חמאה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מערבבים 1/4 כוס חמאה, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, גבינת צ ' דר חדה וחלמון ביצה יחד בקערה. מערבבים קמח, 1/2 כפית מלח, פלפל קאיין וחלב לתערובת השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר חדהגבינת צ ' דר חדה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מורחים 1/4 כוס רוטב שמנת חמוצה על תחתית תבנית האפייה המוכנה. מערבבים את רוטב השמנת החמוצה שנותרה למקרוני.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
יוצקים מקרוני לתבנית אפייה על גבי שכבת הרוטב; מפזרים גבינת צ ' דר עדינה על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר קלהגבינת צ ' דר קלה
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד לחימום ותוספת הגבינה נמסה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

ניתן לשלב מקרוני וגבינה עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. אתה יכול לנסות אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו
אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו
למברוסקו יבש עם צבע דובדבן אדום בהיר. עדין ועדין, יש לו ניחוח ריחני ושילוב נפלא של פירות וחומציות. המאפיינים שלו הופכים את היין הזה למתאים למתחילים, כמו גם למנות ראשונות ושניות.