ללא גלוטן יום שלישי: פחזניות
ללא גלוטן יום שלישי: פחזניות עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 448 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, חמאה, קמח אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה, פחזניות ללא גלוטן עם רוטב תות, ו פחזניות קרם דלעת ספייס ללא גלוטן.
הוראות
מערבבים חלב וסוכר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה עדינה. להפחית את החום לנמוך. בינתיים, קערה קטנה חסינת חום, להקציף במרץ יחד שמנת כבדה, קורנפלור, חלמון ביצה. בזרם איטי ויציב, להקציף תערובת שמנת כבדה לחלב חם. הגבר את החום למדיום. לבשל, לטאטא כל הזמן עד פודינג מתעבה, כשלוש דקות.
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים לשלב.
יוצקים פודינג למחבת 8x8 אינץ ' או קערה בינונית.
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על הפודינג. (זה ימנע עור להיווצר.)
להכניס למקרר מילוי במשך ארבע שעות או לילה. מילוי צריך להיות קר לפני מילוי פחזניות.
תכין את הכסף. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף. הגדר מרית גומי, שקית מאפה מצויד קצה גדול קערה קטנה של מים.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 375 ° F. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, מלח ואפייה. הגדר קערה ליד התנור.
בסיר קטן (2 ליטר) כבד תחתית, לשלב חמאה וחלב.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שחין תערובת.
מוסיפים מרכיבים יבשים, בבת אחת, ומערבבים במהירות עם כף עץ עד שהבצק נוצר ומתרחקים מצדי הסיר. זה יקרה מהר.
מעביר בצק למיקסר דוכן ההמתנה.
מערבבים בצק למשך דקה אחת במהירות בינונית-גבוהה. (זה מקרר את הבצק מעט כך הביצים לא לבשל כאשר אתה מוסיף אותם לבצק.)
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב יסודי בין כל תוספת. אל תוסיף את הביצה הבאה עד הביצה הראשונה משולבת לחלוטין.
כבה את המיקסר וגרד את הצדדים ואת התחתית של הקערה עם מרית גומי. הפעל שוב את המיקסר ומערבב בצק למשך דקה אחת. בצק פטה א סו צריך להיות קרמי וחלק.
מלא שקית בצק בבצק. צינור לתוך תלוליות שוות, על שתי כפות כל אחד. (אתה יכול צינור אלה גדולים או קטנים בהתאם לטעם שלך. רק תנסה לעשות כל תלולית בערך באותו גודל.) השתמש קצה אצבע רטובה כדי ללחוץ בעדינות את הנקודה של כל תלולית.
אופים עד חום זהוב ונפוח, 18-20 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר מתלה חוט מגניב. חזור עם הבצק שנותר.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון 1/3 של נשיפת קרם מקורר. מלא בפודינג צונן. החלף את החלק העליון ומפזרים אבקת סוכר, אם תרצה בכך.