ללא גלוטן יום שלישי: תפוח גאלט
ללא גלוטן יום שלישי: תפוח גאלט נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, קורנפלור, קמח אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: סופגניות תפוח טבעוניות, ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוחים, ו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, עמילן טפיוקה, סוכר מגורען ומלח. דופק לשלב.
מוסיפים חמאה וקיצור. דופק לשלב עד לא חתיכות גדולות של חמאה או קיצור להישאר תערובת דומה פירורי לחם גס, על 8 עד 10 פולסים שנייה אחת.
הוסף מים ולהפעיל מעבד מזון רק עד תערובת מגיע יחד בכדור, על 5 שניות.
להפוך את הבצק על דלפק קל אורז לבן מקומח. לטפוח לתוך עגול לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. שתי שעות צוננות או לילה.
כדי להרכיב את Galette: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם תנור ל 218°.
הסר בצק מהמקרר. אפשר לו לשבת על הדלפק במשך 10 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים פרוסות תפוח וקורנפלור יחד עם כף עץ. ודא שכל פרוסות התפוח מאובקות קלות עם עמילן תירס.
מוסיפים סוכר, מיץ לימון וקינמון טחון. מערבבים לשלב.
מניחים בצק על קלף 16.5 x12. 5 אינץ'. אורז לבן בנדיבות קמח העליון של הבצק.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. החלק קלף ובצק על תבנית אפייה מעוטרת.
מילוי ערימה למרכז הקרום, משאיר גבול 3 אינץ ' סביב מילוי. מקפלים את גבול הבצק מעל מילוי תפוח; הבצק יהיה קפלים כמו שאתה עושה את זה. הבצק לא יכסה את המילוי לחלוטין; המרכז נשאר חשוף. (אתה תמיד יכול להחליק את היד מתחת לנייר הקלף ולהרים אותו כדי לעזור לך לקפל את הבצק על התפוחים.) מפזרים בנדיבות סוכר מגורען על קצה הקרום.
אופים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
אופים במשך 20 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי בועות.
הסר מחבת מהתנור. אפשר לגלט להתקרר על המחבת לפני העברה לצלחת הגשה.