קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: תפוח גאלט

ללא גלוטן יום שלישי: תפוח גאלט
ללא גלוטן יום שלישי: תפוח גאלט נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות, קורנפלור, קמח אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: סופגניות תפוח טבעוניות, ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוחים, ו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, עמילן טפיוקה, סוכר מגורען ומלח. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים חמאה וקיצור. דופק לשלב עד לא חתיכות גדולות של חמאה או קיצור להישאר תערובת דומה פירורי לחם גס, על 8 עד 10 פולסים שנייה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
הוסף מים ולהפעיל מעבד מזון רק עד תערובת מגיע יחד בכדור, על 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
להפוך את הבצק על דלפק קל אורז לבן מקומח. לטפוח לתוך עגול לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. שתי שעות צוננות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
כדי להרכיב את Galette: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר בצק מהמקרר. אפשר לו לשבת על הדלפק במשך 10 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים פרוסות תפוח וקורנפלור יחד עם כף עץ. ודא שכל פרוסות התפוח מאובקות קלות עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים סוכר, מיץ לימון וקינמון טחון. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מניחים בצק על קלף 16.5 x12. 5 אינץ'. אורז לבן בנדיבות קמח העליון של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. החלק קלף ובצק על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מילוי ערימה למרכז הקרום, משאיר גבול 3 אינץ ' סביב מילוי. מקפלים את גבול הבצק מעל מילוי תפוח; הבצק יהיה קפלים כמו שאתה עושה את זה. הבצק לא יכסה את המילוי לחלוטין; המרכז נשאר חשוף. (אתה תמיד יכול להחליק את היד מתחת לנייר הקלף ולהרים אותו כדי לעזור לך לקפל את הבצק על התפוחים.) מפזרים בנדיבות סוכר מגורען על קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
אופים במשך 20 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי בועות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר מחבת מהתנור. אפשר לגלט להתקרר על המחבת לפני העברה לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'