מתכון זה מספק 2 מנות. עם 4515 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 282 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו ¼ כוסות דומדמניות, שמן חמניות, כוס קליפה מסוכרת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביסקוצ'יטוס: ללא גלוטן, חלבי / ללא קזאין וללא ביצים, קזאין חינם גלוטן לחמניות: שיבולת שועל עם זרעי Chia, ו ללא גלוטן, קזאין חינם רוטב לבן מתכון פשטידה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הפירות היבשים, השקדים, פירורי הלחם, הסאט והתבלינים לקערה גדולה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פירות יבשים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
Suet
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא את הביצים עד רך מעובה, ואז מערבבים לתוך החומרים יבשים.תערובת בתפוז מגורד ומיץ שלה, לימון מרופד ורוחות. התערובת צריכה רק להשיל את הכף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
שים את התערובת לתוך שני אגני פודינג 1 ליטר וחלק מעל.מכסים את האגן בשכבת רדיד משומן, מקופלים פעמיים במרכז ומאובטחים במחרוזת.לעמוד באגן על צלחת הפוכה או חתיכת רדיד מקופל 4 פעמים, בסיר גדול מאוד.למלא שלושה רבעים של הדרך עם מים, לכסות עם מכסה או לסכל ואדים במשך 6 שעות עבור פודינג גדול או 4 שעות עבור אחד קטן יותר.למעלה עם מים רותחים במידת הצורך. כאשר מבושל, להרים את הכיור מתוך המחבת ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות