קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

לסקי לימון סודה עם קוביות קרח

לסקי לימון סודה עם קוביות קרח
לך לחנות ותביא מים, מיץ לימון, מים מוגזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לסקי לימון סודה עם קוביות קרח, ביקור במטע תה צ'רלסטון + תה קר עם דבש לימון ג' ינג'ר קוביות קרח, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את תרכיז לימון סודה, לשלב את גרידת וסוכר במכתש למחוץ עם עלי עד ריחני, לח, וצהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מעבירים את התערובת לכד קטן או מיכל lidded ויוצקים את מיץ לימון ומים. מערבבים עד הסוכר מתמוסס. מכסים ומקררים, להסעיר את התערובת מעת לעת, עד קר וחדור טעם לימון, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
כדי להפוך את קוביות הקרח, לשלב את המים, הסוכר, ועלי המפרץ בסיר קטן ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לעזור הסוכר להתמוסס. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולתת לעמוד במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מסננים את המים החדורים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל כוס מדידה נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
מים חדוריםמים חדורים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
יוצקים לתוך תבניות קוביית קרח, להקפיא עד מוצק, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
6
כדי לשרת, מניחים 3 עד 5 קוביות קרח בכל אחד שמונה כוסות שתייה 8-אונקיה, ולאחר מכן להוסיף 3 כפות (או יותר, לפי הטעם) של לימון להתרכז לכל משקה.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
יוצקים 1/2 כוס (4.3 עוז / 120 גרם) של מים מוגזים למנה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
8
מגישים באופן מיידי.
9
האם קדימה: קוביות הקרח יכול להתבצע מראש ומאוחסן במיכל אטום במקפיא עד 3 חודשים. תרכיז הסודה יכול להיות מורכב עד 1 שבוע קדימה ומאוחסן במיכל אטום במקרר.מעל ומעבר: במוזיאון, אנו משתמשים בתבניות סיליקון חצי כדור קטנות כדי להכין קוביות קרח בטעם, אבל כל מגש קוביות קרח יעבוד. אבל תזכרו שככל שהקוביות קטנות יותר, הן יימסו מהר יותר, והטעמים יתמזגו מהר יותר במשקה. חתיכה קטנה של עלה דפנה ניתן להוסיף לקוביה עבור טעם נוסף פופ יפה של צבע. חוטי טקסטיל מבושמים עשויים להיות בלתי אפשריים לייצור בבית, אבל ידידי דניאל פטרסון, שף-הבעלים של מסעדת Coi בסן פרנסיסקו, מצא דרך מצוינת לשלב ניחוחות בזמן אכילה או שתייה. פשוט טפח טיפה של לימון ושמן אתרי מפרץ (ראה משאבים) על פרק כף היד שלך, וכאשר אתה מביא את הכוס לפה שלך, אתה תיקח את הניחוח.משאבים: שמנים אתריים: libertynatural.com
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגש קוביות קרחמגש קוביות קרח
10
חצי כדור 0.7 אונקיה, 12/3 קוטר flexipan: jbprince.com